fritz-kola kiest Fitzgerald als PR-bureau

fritz-kola kiest Fitzgerald als PR-bureau

Communicatie- en PR-bureau ACE | Fitzgerald zal gaan samenwerken met fritz-kola. Na een pitch heeft de indie-kola pionier Fitzgerald gekozen om hen te helpen bij hun groei in de Nederlandse markt.

fritz-kola is vastberaden de positie van het merk op de Nederlandse markt te versterken en zijn zakelijke netwerk uit te breiden. Fitzgerald zal hierin een belangrijke rol spelen door fritz-kola advies te geven en ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van PR-communicatiestrategieën binnen het B2B-segment, onder toezicht van Lina Vasiloudis, hoofd International Marketing, en Anna Grobe, hoofd PR en Corporate Communications bij fritz-kola.

Silke Grell, Marketing Director van fritz-kola: "We zijn enthousiast over onze samenwerking met Fitzgerald in Nederland. Deze samenwerking vertegenwoordigt een belangrijke stap voor fritz-kola nu we blijven uitbreiden op de Nederlandse markt. Fitzgerald's toewijding aan duurzaamheid en innovatie sluit aan op onze waarden. We kijken ernaar uit om samen te werken om ons merkverhaal te versterken en positieve verandering in de drankenindustrie te stimuleren."

Dorien Kuiken, Managing Director bij Fitzgerald: "fritz-kola is een merk met een krachtige visie en een vooruitstrevende aanpak op duurzaamheid en innovatie. We zijn er trots op dat we onze expertise kunnen inzetten om bij te dragen aan een merk dat streeft naar positieve verandering en impact in de drankensector. Onze samenwerking zal zich met name richten op het ontwikkelen van strategische communicatie die de zakelijke groei van fritz-kola ondersteunt en hun verhaal prominent naar voren brengt in het Nederlandse B2B-landschap."

De samenwerking is afgetrapt met het aankondigen van een gemoderniseerd ontwerp voor de glazen fritz-kola flessen en een vernieuwd logo, en de uitbreiding van de verkrijgbaarheid naar Albert Heijn vanwege de groeiende vraag. Daarmee ondersteunt Fitzgerald het merk in deze fase van volwassenheid.

www.fitzgerald.amsterdam

www.thisisace.nl

www.fritz-kola.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

06-06-2024 | 15:31:58
Nick Toet reist met de Good Truck, gevuld met verse kruiden en groenten, door Nederland om mensen te laten proeven van het La Place-menu.

Fitzgerald creëert Omdat jij het waard bent-campagne voor L’Oréal Paris

05-06-2024 | 15:59:00
Doel is om de zelfwaardering van Gen-Z te vergroten en vrouwen (en zij die zich zo identificeren) te ondersteunen in gevoelens van eigenwaarde

Finn Dekker en Guus van Duijn naar ACE Fitzgerald

27-05-2024 | 12:26:10
Finn Dekker en Guus van Duijn sluiten zich aan bij het team van communicatiebureau ACE Fitzgerald

[Dutch PR Awards 2024] Fitzgerald: SIRE pr-campagne Vind je lichtpuntje en durf te hopen

08-05-2024 | 06:00:00
De grote vraag voor veel bedrijven en organisaties anno 2024 is: hoe blijft je relevant wanneer de enige constante verandering is?

Dorien Kuiken over ACE | Fitzgerald

02-05-2024 | 11:14:00
We geloven dat de kern van elk geweldig merk is opgebouwd uit een why, een missie, die het verdiend gehoord te worden
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.