Marketing Report
Full Service digital agency Human Digital opvolger Something Big en ParTech nieuws

Full Service digital agency Human Digital opvolger Something Big en ParTech

De bureaus Something Big en ParTech zijn gefuseerd en opgegaan in Human Digital. Daarmee willen ze voortaan onder één dak strategie, design en ontwikkeling combineren met consultancy en training voor Digital Experience Platforms zoals Sitecore, Kentico, Umbraco, Sitefinity, nopCommerce en Microsoft .NET

Doelstelling van Human digital is om bedrijven dusdanig te bedienen dat ze online net zo goed van dienst zijn als offline.

Dick Gennissen, directeur Digital bij Human Digital: “Dat betekent dat we eindgebruikers door en door leren kennen. Door te luisteren - naar jou als klant, en naar de doelgroep waar je voor werkt - en door continu te toetsen of de gekozen weg nog steeds de juiste is. Zo komen we samen tot de beste digitale oplossingen. Verwacht van ons de beste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en een feilloze aansluiting bij wat merken willen uitstralen en wat gebruikers nodig hebben.”

Samenwerking

De samenwerking bestaat al enige tijd. ParTech en Something Big wisten elkaar al vaker te vinden. De combinatie van alle diensten in één bedrijf maakt dat het schakelen nu nog sneller en simpeler gaat. Nog meer dan hiervoor wil Human Digital partner zijn in het ontwikkelen en steeds verder verbeteren van een digitale strategie.

www.humandigital.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.