Marketing Report
Funda kiest Media.Monks voor aangescherpte merkidentiteit nieuws

Funda kiest Media.Monks voor aangescherpte merkidentiteit

Woonplatform Funda heeft digitaal end-to-end-bureau Media.Monks aangesteld als partner om haar merkidentiteit aan te scherpen.

Funda wil, door samen te werken met Media.Monks, een sterke merkidentiteit ontwikkelen die zowel online als offline goed te gebruiken is. Hiermee streeft funda ernaar om een consistente en unieke ervaring te bieden, passend bij het Brand Experience-traject dat in 2023 veel aandacht binnen de organisatie kreeg.

Charlotte Zelders, Marketing Director bij funda: "Bij funda blijven de ambities groeien en daar hoort ook een ambitieuze partner bij. We zijn een gevestigd merk in Nederland, maar dat betekent zeker niet dat we stilzitten. We kijken ernaar uit om samen met Media.Monks, een bureau dat altijd vooruit heeft gelopen in digital, verder aan ons merk te bouwen."

Vanessa Hofland-Noordervliet, Managing Director Media.Monks N: "Het is een eer om met een merk als funda samen te werken. Met zo’n sterk merk is het essentieel om het robuuste merkfundament als springplank te gebruiken en tegelijkertijd te onderzoeken hoe we in de nabije toekomst de merkwaarden nog meer tot leven kunnen brengen."

www.mediamonks.com

www.funda.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief