Funda kiest ZIGT als mediabureau

Funda kiest ZIGT als mediabureau

Funda heeft ZIGT op basis van eerdere ervaringen verkozen als mediabureau. De samenwerking is eind maart 2021 van start gegaan. ZIGT is daarbij verantwoordelijk voor de mediastrategie, mediaplanning en media-executie van zowel de off- als online kanalen. Onlangs is een campagne van Funda gestart waarin het thema meer over de buurt centraal staat. Het overkoepelend campagneconcept is afkomstig van XXS en zal heel 2021 doorlopen. Funda heeft de intentie langdurig met ZIGT samen te werken.

De Funda-propositie Meer over de buurt geeft aspirant-kopers informatie over buurten en steden, waardoor ze kunnen bepalen en afwegen of ze in die omgeving zouden willen wonen. Deze eerste campagne is online zichtbaar via Social, DOOH en Online Video.

ZIGT noemt Funda een uniek platform in Nederland en een verrijking voor het portfolio van ZIGT. ZIGT heeft als doel van de samenwerking met Funda om met de best mogelijke strategie te zorgen voor een versterking van de inzet van online en offline media voor de campagnes.

www.zigt.nl
www.funda.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.