Fusie OrangeValley, MvH Media, AdResults, Increase en NewPort Capital

Fusie OrangeValley, MvH Media, AdResults, Increase en NewPort Capital

De digital marketingbureaus OrangeValley, MvH Media, AdResults en Increase slaan de handen ineen. De bureaus bundelen hun krachten om samen te werken aan een leidende rol op het gebied van data en performance marketing en een leidende positie in te nemen op de Europese markt. NewPort Capital treedt toe als investeerder om deze ambitieuze groei en ontwikkeling van de entiteit te ondersteunen. Deze samenwerking resulteert in een organisatie met bijna 200 werknemers, verspreid over locaties in Amersfoort, Arnhem, Breukelen, Dongen, Gent (BE), en Groningen. Financiële details over de transactie worden niet bekendgemaakt.

Innovatieve technieken en diepgaande digital marketing expertise

De groep zet zich in op performance marketing en internationale groei. Het richt zich, door diepgaande expertise en innovatie, op het maximaliseren van meetbare resultaten voor klanten. Als toonaangevend performance marketingbureau in Nederland combineert het data, tech en klantgerichte strategieën met een passie om te excelleren.

Martijn van Dijk, MD Increase: "Met Increase hebben we het winnen van awards altijd centraal gezet in onze strategie. Dit daagt ons uit om innovatief te zijn voor klanten, en het is een enorme motivatie voor het team. Ook in de nieuwe groep zetten we vol in op het winnen van awards op Europese schaal. We willen het beste performance agency van Europa zijn."

Mark van Hattum aangesteld als CEO

Oprichter en directeur van MvH Media, Mark van Hattum, komt aan het hoofd van de groep.

Mark: "De ontwikkeling in digital marketing gaat razendsnel. Om als bureau de juiste oplossing te kunnen blijven bieden is het belangrijk om voldoende omvang te hebben. We zijn overtuigd dat diepgang, en daarmee het succes voor onze klanten, bepaald wordt door schaal op het gebied van kennis en data. Opschalen maakt ons relevanter voor zowel klanten als toptalent in het vak, en een bijkomend voordeel is dat we met de nieuwe bureaugroep direct een goede geografische spreiding door de Benelux hebben. Daardoor krijgen we de voordelen van deze schaalvergroting ook direct dichter bij onze klanten en professionals."

Een getalenteerd team dat streeft naar excellentie

De fusie brengt teams samen en zorgt voor een brede basis aan experts op alle gebieden van performance marketing.

Ortwin Verreck, MD OrangeValley: "Succes staat en valt bij het boeien en binden van toptalent waarmee we grensverleggende resultaten en awards halen. Het fundament wordt gelegd in onze Academy en de coaching van toptalent door de beste trainers. Awards winnen is mooi maar ‘succes’ is geen toeval. Dit resulteert in grensverleggende dienstverlening."

Robert Slijm, MD AdResults: "Bij AdResults zijn we niet alleen trots op onze erkenning als 'Great Place to Work', maar ook op de manier waarop we deze titel elke dag waarmaken. Ons zes maanden durende traineeship in online marketing is meer dan een leertraject; het is een intensief avontuur waarbij dagelijkse trainingen en persoonlijke buddy begeleiding centraal staan. We bieden een unieke kans om te groeien in een omgeving die niet alleen focust op het behalen van resultaten, maar ook op het vieren van successen en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt AdResults dé plek waar je niet alleen je carrière, maar ook jezelf naar een hoger niveau tilt, allemaal binnen een kader van vertrouwen, trots en plezier. Deze unieke cultuur gaan we in de groep verder ontwikkelen."

NewPort Capital komt aan boord om Europese ambities waar te maken

Met een actieve buy- & buildstrategie wil NewPort Capital de groep tot dé autoriteit in West-Europa maken op het gebied van performance marketing. Deze strategische samensmelting belooft een innovatieve, data-gedreven aanpak te leveren, gericht op het maximaliseren van meetbare prestaties voor klanten.

Peter van den Anker, partner bij NewPort Capital: "De versnellende werking van de buy- & buildstrategie stelt de groep in staat om frontrunner te zijn op het gebied van innovatie, service richting de klant, en kansen voor toptalent. In de digital agency markt zien wij ruimte voor en vraag naar een pure performance marketing specialist en wij geloven dat de combinatie van OrangeValley, MvH Media, AdResults en Increase daar het uitstekende platform voor biedt."

www.orangevalley.nl

www.mvhmedia.nl

www.adresults.nl

www.increase.nl

www.newport.capital

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Mark Woerde lanceert initiatief Creative Under Fire

11-06-2024 | 12:44:00
Om creatieven in hun gezondheid te ondersteunen, wordt het initiatief "Creative Under Fire" gelanceerd.

MY.GAMES lanceert uitgeeflabel Knights Peak Interactive

10-06-2024 | 13:25:00
Dit label richt zich op pc- en console-titels. Onder leiding van industrieveteraan Eugenio Vitale, samen met Mario Gerhold en Jan-Eric Lauble

ALD Automotive en LeasePlan gaan verder als Ayvens

05-06-2024 | 11:24:59
Ayvens, het mobiliteitsmerk dat ALD Automotive en LeasePlan vervangt, is gelanceerd in Nederland. De totale vloot bedraagt 330.000 auto’s in Nederland

IN10 en GRRR gaan verder als Norday

05-06-2024 | 09:13:00
Hierdoor ontstaat een design- en innovatiebureau met 68 medewerkers in Rotterdam en Amsterdam, onder leiding van managing director Rebecca Stadman

ON A DAILY BASIS lanceert digitaal bureau BORING: jouw digitale wingman

04-06-2024 | 11:48:00
The new generation agency ON A DAILY BASIS (ODB) lanceert BORING, het no-code digitale bureau

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.