Gardeners werkt voor Polestar

Gardeners werkt voor Polestar

Het elektrische automerk Polestar koerst samen met Gardeners verder het nieuwe jaar in na een eerste samenwerking in oktober 2021. De opening van de interactieve installatie We Harvest Wind in het Stedelijk Museum Amsterdam vormde het startpunt van het partnership. Gardeners rolt dit jaar verschillende events, activaties en ongoing pr-werkzaamheden uit voor het merk.

Valéry Gresnigt, Head of Marketing, PR & Events Polestar Nederland: “Afgelopen jaar zijn we op zoek gegaan naar een bureau dat ons kan helpen met het vertellen van onze verhalen rondom duurzaamheid, innovatie en design. In Gardeners hebben we daar onze perfecte partner in gevonden. Een prachtig bureau, die precies weet waar wij naar op zoek zijn. We hebben veel zin in onze samenwerking de komende tijd.”

Maira Evers, founder van Gardeners: “‘Een droomklant voor Gardeners om aan het portfolio toe te voegen. Het begon al met een mooie start afgelopen najaar waar we rondom de installatie We Harvest Wind van Thijs Biersteker en Woven Studio het event voor Polestar creëerden en uitvoerden. Nu gaan we volle kracht vooruit met elkaar en bouwen we verder aan awareness voor het merk en de missie in Nederland.”

Onlangs was Valéry Gresnigt te gast bij Marketing Report Radio. Luister dat interview hier

 

www.gardeners.nl
www.polestar.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.