Marketing Report
Gazelle opent zesde Experience Center in Haarlem

Gazelle opent zesde Experience Center in Haarlem

Gazelle heeft de deuren geopend van zijn zesde Experience Center in Haarlem. Op deze plek kunnen consumenten terecht voor het testen van alle elektrische Gazelle-fietsen.

In 2011 opende de eerste vestiging in Amersfoort. In het voorjaar van 2022 opent een zevende vestiging in Dieren. Daarnaast heeft Gazelle dergelijke centra in Groningen, Waalwijk, Den Haag en Nijmegen. Gazelle, dat onderdeel is van Volkswagen-importeur Pon, biedt ook de Gazelle Experience Tour aan. Daarbij reserveert de testrijder een gewenste testfiets, haalt deze af en maakt daarbij gedurende een week proefritten in de thuisomgeving tegen betaling vanaf 75 euro per week. Indien een klant de fiets koopt, krijgt de klant deze de huurprijs als korting op het aankoopbedrag.

De te openen vestiging in Dieren komt naast de Gazelle-fabriek. Fietsers kunnen ook op deze plek fietsen testen en advies inwinnen.Bovendien krijgen bezoekers unieke kans om vanaf een loopbrug een blik in de moderne fietsfabriek te werpen en zal er een bijzondere expositie komen van de rijke historie van Gazelle.

www.gazelle.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief