Marketing Report
Geert Mol Country Lead Nextdoor Nederland nieuws

Geert Mol Country Lead Nextdoor Nederland

Nextdoor, het wereldwijde platform dat buren met elkaar verbindt, heeft Geert Mol tot Country Lead Nederland benoemd.

Vanaf 1 juni 2023 is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van Nextdoor. Geert Mol, eerder werkzaam bij technologiebedrijf Meta, is in zijn rol verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over het lokale team en zet in op verdere groei van het buurtplatform volgens de Nederlandse merkstrategie.

Samen impact maken

Nextdoor is een platform dat bouwt aan een omgeving waarin buren en organisaties samenkomen om elkaar te helpen, klussen te klaren en sociale contacten te bevorderen. Momenteel gebruikt bijna 1 op de 5 Nederlandse huishoudens de app.

Geert Mol: "Ik ben trots om deel uit te maken van het Nextdoor-team. Samen met mijn talentvolle team en onze waardevolle partners kijk ik ernaar uit om Nextdoor zowel op nationaal als internationaal niveau te laten groeien en onze merkpositie te verstevigen. Door meer buren met elkaar en lokale organisaties te verbinden kunnen we lokale gemeenschappen verder versterken. Het is mijn ambitie om daar een verbindende rol in te spelen."

Laura Roche, Managing Director Northern Europe Nextdoor: "Ik ben enorm blij dat ik Geert Mol als nieuwe Country Lead voor Nederland mag aankondigen. Zijn buitengewone leiderschap en strategische visie stellen hem in staat een blijvende impact te maken. Met Geert aan het roer zijn we ervan overtuigd dat we ons merk naar een nieuw niveau kunnen tillen."

www.nextdoor.nl

Lees ook:

EasyPark Group stuurt eerste parking-apps de ruimte in

11-10-2023 | 09:33:00
In samenwerking met het Grimeton Radio Station World Heritage Site in Zweden worden de parkeerapps EasyPark, ParkMobile en RingGo de ruimte in gestuurd

ACE-agency Label A helpt umob groeien

10-10-2023 | 11:09:00
Umob heeft digital product agency Label A als strategische partner gekozen om samen de mobiliteitsmarkt verder te innoveren.

ESPN ook te volgen via WhatsApp

28-09-2023 | 10:53:23
Deze functie van WhatsApp geeft gebruikers de mogelijkheid om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, achtergronden en video’s.

JUKE voortaan ook beschikbaar bij Android Auto

07-08-2023 | 14:05:00
De streamingdienst JUKE is voortaan ook beschikbaar voor gebruikers van Android Auto. Daarmee zijn de radiozenders en podcasts ook voor wie Android Auto gebruikt beschikbaar in de auto

Libelle als eerste magazinemerk CHATgpt applicatie: Astro Orakel AIrora

22-07-2023 | 08:46:00
'Is Ruben de ware voor mij?’ Deze vraag en vele andere kun je nu stellen aan Libelle’s astro orakel Airora. Met deze nieuwe online tool ondersteund door CHATgpt waarin lezers niet alleen hun daghoroscoop krijgen, maar daarover ook nog een vraag kunnen stellen is Libelle het eerste Nederlandse magazine merk met een AIapplicatie geïntegreerd op de website

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.