Gen-Z agency Boomerang FT. viert 1-jarig bestaan

Gen-Z agency Boomerang FT. viert 1-jarig bestaan

De inhouse Gen-Z agency van Boomerang, genaamd Boomerang FT., bestaat sinds september één jaar. Samengevat: meer dan 29 merken, 6 fte’s, 120 Future Talents, een uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk en 4 opleidingssamenwerkingen verder.

Eén van de doelen van Boomerang FT. het afgelopen jaar was om de industrie te laten zien dat jong creatief talent een plek aan de tafel verdient. Na een jaar kan er ook volmondig gezegd worden dat dit verwezenlijkt is.

Dean Cooman, Head of Talent Boomerang FT: “Ik vind het belangrijk dat we een plek creëren waar young creatives de mogelijkheid krijgen om te leren van professionals én vice versa. Hierdoor hebben we mooie samenwerkingen met verschillende klanten weten te realiseren. Vaak wordt gedacht dat jong talent nog niet weet hoe deze industrie werkt, maar Boomerang FT. heeft zeker het tegendeel bewezen.”

 

Creatief talent

Boomerang FT. geldt als springplank voor next gen creatief talent binnen de creative agency-wereld en is door meerdere scholen- en opleidingssamenwerkingen opgenomen in programma’s voor beroepsoriëntatie en stages.

Boomerang FT. wil dat iedereen de Future Talent in zichzelf kan ontdekken. Daarom doet FT. een schenking aan Stichting IMC Weekendschool, om jongeren met een minder bevoorrechte sociaaleconomische positie kennis te laten maken met het vak.

Tijdens Adnight op het kantoor van Boomerang/Publicis in Amsterdam Noord wordt er op 13 oktober 2023 geproost op de verjaardag van Boomerang FT. maar vooral op de toekomstige talenten van ons vak. De deuren staan open en Boomerang FT. zal samen met Amsterdam Dance Event een talk hosten met precies dit thema als gemene deler.

adnight.squarespace.com

www.boomerangagency.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Publicis, Le Pub en Boomerang organiseren samen met ADCN ADsterdam

24-04-2024 | 19:06:00
Publicis Groupe Nederland, Le Pub en Boomerang organiseren op 5 juli 2024 bij LIEF Amsterdam in samenwerking met ADCN | Club for Creativity ADsterdam

Annika Drion, Milo Duyff, Kim Trap, Leila Popovych en Rico de Lange MT Boomerang

22-04-2024 | 16:25:00
Na 18 jaar doen de oprichters van Boomerang; Bo The, Alexander Veltman, Fikret Fetahovic en Eldin Fetahovic een stapje terug

Céline van Nes van Publicis Groupe NL in Cannes Lions jury

11-04-2024 | 11:39:00
Het Cannes Lions International Festival of Creativity heeft de juryleden bekend gemaakt, tevens degene die Nederland gaan vertegenwoordigen

Longlisten SAN ABC Accenten 2023

20-03-2024 | 10:06:00
In de volgende fase beoordeelt de ABC jury de door de longlist kandidaten aangeleverde whitepapers.

[Interview] Derek Müller (Publicis): Sustainability staat steeds hoger op het to-dolijstje van merken en bureaus

19-03-2024 | 11:00:00
Derek Müller is sinds kort de Sustainability & Social Impact Lead van Publicis Nederland en Boomerang. We spreken hem over hun For Better ESG-programma

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.