Gerard Ekdom start per september bij Radio Veronica

Gerard Ekdom start per september bij Radio Veronica

Nadat Gerard Ekdom op 31 mei 2024 afscheid nam van Radio 10, is hij vanaf 2 september terug op de radio bij Radio Veronica. Hij zal daar elke werkdag van06:00 tot 09:00 uur zijn ochtendshow Ekdom in de Morgen maken. Nieuwslezeres Marijke Ketel voorziet de luisteraars daarbij van het laatste nieuws.

Gerard Ekdom: "Na de zomervakantie begin ik dan eindelijk aan de ochtendshow op Radio Veronica. Ik kan niet wachten om elke ochtend met de luisteraars een feestje te maken op de radio. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar ik kijk uit naar het moment dat mijn wekker weer om 04:00 uur gaat." 

Robbert-Jan van de Velde, Station Director van Radio Veronica bij Mediahuis Radio: "We staan nu echt aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk voor Radio Veronica. Gerard overlaadt ons nu al met zijn energie en mooie ideeën. Ik kan niet wachten tot september, wanneer hij de luisteraars elke ochtend meeneemt in zijn enthousiasme."

De komst van Gerard Ekdom werd begin dit jaar aangekondigd, samen met de overstap van Wouter van der Goes en Frank van 't Hof van NPO Radio 2 naar de middagshow van Radio Veronica. Per september 2024 is de programmering compleet. 

Marijke Ketel werkte in haar journalistieke carrière bij meerdere nieuws- en actualiteitenprogramma's, zoals WNL op Zondag, RTL Late Night, Shownieuws en Hart van Nederland. Sinds 2022 presenteert ze ook Hart van Nederland en het afgelopen jaar was ze te horen als nieuwslezer op Radio 10. Max Schuiling was de afgelopen jaren als producer regelmatig te horen bij Gerard Ekdom in de Morgen en zal deze rol ook weer op zich nemen bij Radio Veronica. 

www.radioveronica.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

Mediahuis Radio: Radio Veronica start met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof en One Night Stenders

31-05-2024 | 17:41:00
Radio Veronica start per 3 juni 2024 met zijn gewijzigde programmering als gevolg van de komst van Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof. Rob Stenders krijgt een extra programma op vrijdagavond onder de noemer One Night Stenders.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Content Producer Radio Veronica en Sublime

03-05-2024 | 09:21:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Digital Content Producer Radio Veronica en Sublime -Fulltime

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof starten op 3 juni met Wout & Frank op Radio Veronica

26-04-2024 | 09:41:07
Ze zijn vanaf dat moment elke doordeweekse middag van 16.00 tot 19.00 uur te horen op Radio Veronica.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Project coördinator Radio

06-03-2024 | 08:00:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Project coördinator Radio-Fulltime

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.