GIG en Goedzooi winnen Groene Reiger met nonstop-case Aartsen

GIG en Goedzooi winnen Groene Reiger met nonstop-case Aartsen

Tijdens de Avond van de Opdrachtfilm zijn in Het Huis in Utrecht de beste films van Nederland onderscheiden met de Gouden Reiger. De nonstop-case van Aartsen werd onderscheiden met de Groene Reiger.

Goedzooi en GIG slepen prijs in de wacht 

Met de efficiëntie, creatieve insteek en het sterke concept hebben Goedzooi en GIG deze prijs als jonge maker in de wacht weten te slepen.

Mitch van Veldhoven, Founder & Co-owner van Goedzooi: "Ongelooflijk tof. Er wordt mooi werk gemaakt in onze branche, om daar dan door mede kritische makers in onderscheiden te worden voelt als een groot compliment. Een kroon op het werk waarmee we nogmaals laten zien dat verhalen waar je verliefd op wordt, ook zo beoordeeld worden."

Pakkende film

Toon Donders, Creative Lead bij GIG: "Als maker zoek je altijd naar iets pakkends, wat je als kijker blijft aantrekken. Dat is met deze film erg goed gelukt, waarin we elkaar steeds weer wisten aan te vullen. Daar ben ik erg blij mee."

Sophie Bruijns, Marketing Lead Aartsen: "Een welverdiende prijs voor de bedenkers en makers Goedzooi en GIG. Aartsen groeit en is nonstop opzoek naar mensen met een nonstopfresh mentaliteit. De energie en dynamiek in deze film vertalen dat naar het nonstop gevoel en geeft de juiste beleving weer over de wereld van Aartsen."

De Avond van de Opdrachtfilm

De Gouden Reigers en Groene Reiger voor de beste opdrachtfilms van het jaar 2023 zijn op 9 maart uitgereikt tijdens de Avond van de Opdrachtfilm. Met ruim 150 gasten zat de theaterzaal van Het Huis Utrecht afgeladen vol tijdens de uitreikingen.

De genomineerde films waren stuk voor stuk van bijzonder hoge kwaliteit, zo gaf de jury eerder al aan. Met een diversiteit in de concepten en producties had de jury een pittige klus aan het kiezen van de uiteindelijke winnaars. De juryleden, met eveneens een diversiteit in achtergrond en ervaring, wezen na een geanonimiseerde viewing vier van de winnende opdrachtfilms aan.

www.gig.nl

www.goedzooi.com

www.aartsen.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.