Marketing Report
Glasnost gaat aan de slag met campagne voor Maandag nieuws

Glasnost gaat aan de slag met campagne voor Maandag

Creatief PR bureau Glasnost, onderdeel van Ace, gaat aan de slag voor Maandag. Zowel corporate-pr als marketing-pr is ondergebracht bij het bureau. Maandag verbindt mensen met met werk waar ze zin in hebben en houden, en is een belangrijke speler in onder meer de overheid, het onderwijs, de zorg, IT, HR, Finance en Engineering. Glasnost is aangetrokken om de share of voice van Maandag in het maatschappelijk debat over mensen en werk in de media te vergroten.

Henk Boersen: "We zijn enthousiast over de onderwerpen waarmee we aan de slag kunnen voor Maandag. Werk is het gesprek van de dag in de media. Van de huidige krapte op de arbeidsmarkt tot de toekomst van werk. De oplossingen die Maandag biedt, verdienen een groter aandeel in dit gesprek. Hier gaan we mee aan de slag."

Iris van Haaster: "We hebben in Glasnost een bureau gevonden waarmee we marketing-pr en corporate-pr stevig verankeren in onze communicatiestrategie. Onze keuze hebben we gemaakt op basis van het sterke strategische voorstel van het bureau, maar ook op basis van  de match met het team op kernwaarden en de positieve energie. We hebben er zin in."

De eerste campagne (The Comeback Crew) waarbij Glasnost heeft ondersteund is inmiddels live. De campagne, ontwikkeld door creatief bureau The Family, draait om de terugkeer van ouderen op de werkvloer. Met deze campagne helpt Maandag ouderen met ervaring weer aan werk waar ze zin in hebben.

www.glasnost.amsterdam

Lees ook:

Glasnost en Walkie Talkie gaan strategisch partnerschap aan

20-02-2024 | 08:00:00
Na drie jaar samenwerken in België en Nederland voor merken in tech en FMCG, gaan de teams nauwer samenwerken

Getir neemt FreshDirect over van Ahold Delhaize

09-11-2023 | 09:22:00
Na de overname zal FreshDirect haar merknaam behouden en blijven opereren vanuit haar vestiging in de Bronx, New York.

[Vacatures] Glasnost zoekt een Senior PR Consultant (Corporate)

30-10-2023 | 09:49:00
Glasnost is per direct op zoek naar een Senior PR Consultant (Corporate)

[Vacatures] Glasnost zoekt een Creatief Team

30-10-2023 | 09:24:00
Glasnost is per direct op zoek naar Creatief Team

Glasnost werkt voor datingapp Fruitz

12-09-2023 | 08:30:00
Glasnost, onderdeel van ACE, gaat aan de slag om de naamsbekendheid van de app in Nederland te vergroten onder Gen Z door middel van earned pr, campagnes en partnerships

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.