Marketing Report
[Vacatures] Global zoekt een Campagne Manager vacatures

[Vacatures] Global zoekt een Campagne Manager

Global is per direct op zoek naar een:

Campagne Manager (36-40 uur)

Als Campagne Manager ben jij een duizendpoot binnen onze organisatie voor verschillende afdelingen. Jij bent samen met de Accountmanager verantwoordelijk voor campagnes die bij Global worden ingekocht en dat deze van a tot z goed zijn ingeregeld. Wil jij een stap zetten richting de mediawereld of wil je je kennis verbreden binnen een leuke media organisatie? Top! Lees dan vooral verder.

dit ga je doen

 • Je bent een belangrijke schakel binnen je team. Hierbij ben je operationeel verantwoordelijk en aanspreekpunt voor verschillende klanten als Nationale Postcode Loterij, Hornbach en Lidl.
 • Je coördineert de tofste reclamecampagnes en vindt het leuk om de backoffice hiervan bij te houden; jouw werkzaamheden beslaan het hele proces.
 • Het ene moment ben je bezig met de levering van posters voor abri’s; het andere moment ben je bezig met het managen van digitale campagnes
 • Jij bent de chef van het aftersales proces. Denk daarbij aan het opstellen van presentaties, het sturen van campagnefoto’s en het uitdraaien van rapportages
 • Je gaat soms mee op afspraak; zo werk je aan je relatiemanagement en doe je veel kennis op
 • Benieuwd hoe je eerste weken eruit zullen zien? Scroll dan naar onder.

 

dit ben jij en neem je mee

Je bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen. Door jouw energie gaat het managen van relaties, zowel in- als extern je goed af. Nauwkeurigheid en goede communicatie past goed bij je.

Een deadline behalen? Jij presteert goed onder druk en weet de doelstellingen van de klant te realiseren met een commerciële blik. Daarnaast vind je het leuk om kansen te signaleren en door te pakken.

Wij zijn op zoek naar iemand met 0-2 jaar werkervaring die de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
Geen media-ervaring? Geen probleem; wij leren je de (buitenreclame) markt kennen; wij vinden het juist een mooie uitdaging als je vanuit een andere branche jouw kennis bij Global kunt laten voortvloeien.

wat bieden wij?

 • Geld. Oftewel een goed salaris met daarnaast een commissieregeling
 • 31 vakantiedagen + 1 jubileum dag per jaar, dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsvergoeding of de mogelijkheid tot een elektrische fiets
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (wij werken samen met externe coaches) en denken mee in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een werkplek, maar ook de mogelijkheid om thuis te werken

 

het sollicitatieproces

zo zien je eerste weken eruit

Voor de eerste paar weken wordt één van je directe collega’s jouw buddy. Deze collega zorgt ervoor dat je intern wegwijs wordt gemaakt. Denk daarbij aan onze systemen leren kennen, hoe de lijntjes lopen tussen verschillende afdelingen en hoe je vanuit jouw rol onze klanten zo goed mogelijk kan servicen.

Behalve je eigen team, zal je ook de andere Globallers leren kennen. Je hebt kennismakingsgesprekken met alle managers, zodat je weet welke verantwoordelijkheid er binnen een afdeling ligt. Een Campagne Manager heeft bijna met elke afdeling contact; zo komen deze kennismakingen dus goed van pas en maak je je eerste stappen om de Out of Home wereld te leren kennen (mocht je onze branche nog niet kennen).

Grote kans dat je in jouw eerste periode ook direct deelneemt aan één van onze eigen events of een extern event. Er gebeurt altijd van alles in onze branche en daar zijn dan ook regelmatig bijeenkomsten die vaak worden afgesloten met een hapje en een drankje.

In het diepe gooien doen wij niet.. jij krijgt de kans om Global, je collega’s en de markt te leren kennen.

solliciteer direct!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

Lees ook:

Global Media & Entertainment wint Apeldoornse aanbesteding

27-11-2023 | 23:12:57
De gemeente Apeldoorn heeft een contract  met Global Media & Entertainment afgesloten voor het beheer, onderhoud en de reclame-exploitatie van deze objecten voor een periode van minimaal 10 jaar

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Product Owner / Applicatiebeheerder

21-11-2023 | 08:35:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar Product Owner / Applicatiebeheerder (36-40 uur)

TUI en Global Outdoor geven live inkijkje op winterzonbestemmingen

07-11-2023 | 15:28:00
Op de grote Nederlandse en Belgische treinstations zie je bewegende vakantiebeelden van een zonnige bestemming. Bekende influencers geven een ‘live’ inkijkje van het verblijf op een vakantiebestemming, waar ze op dat moment zijn, of net zijn geweest

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Planner

07-11-2023 | 08:00:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar Planner (32-40 uur)

Globals Make Some Noise start in Nederland

06-10-2023 | 08:37:00
Na jaren van succes in het Verenigd Koninkrijk, breidt Global's Make Some Noise zich uit naar Nederland, met als doel het ondersteunen van lokale goede doelen. Global Media & Entertainment heeft in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen 10 jaar meer dan 175.000 mensen geholpen

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.