Marketing Report
Globals Make Some Noise start in Nederland nieuws

Globals Make Some Noise start in Nederland

Na jaren van succes in het Verenigd Koninkrijk, breidt Globals Make Some Noise zich uit naar Nederland, met als doel het ondersteunen van lokale goede doelen. Global Media & Entertainment heeft in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen 10 jaar meer dan 175.000 mensen geholpen en gemeenschappen versterkt door 440 projecten van kleine liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen. Nu is het aan Nederland om ook hier het initiatief voort te zetten.  

Feestelijke start van Make Some Noise  

Global begint het Nederlandse avontuur van Make Some Noise op 6 oktober, dezelfde dag waarop het Verenigd Koninkrijk het 10-jarig jubileum viert.  

Eric Kip, Managing Director Global: “Global heeft 10 jaar geleden Make Some Noise in het VK gelanceerd om het leven van velen te verbeteren door met geldinzameling kleine, lokale goede doelen te ondersteunen. Hiermee is een schitterend platform ontstaan dat voor ons een inspiratiebron is om ook in Nederland het verschil te gaan maken. De samenwerking met Muziekids is een feestelijke aftrap voor dit jaar en is hopelijk het begin van net zo’n mooi platform als in het V."

Muziekids

Muziekids hoopt dat deze actie helpt hun doel te realiseren: in elke regio een muziekstudio in ziekenhuizen. Jordan de Vos van Muziekids: ’Wij hopen dat de kinderen door onze muziekstudio het gemis van thuis even vergeten en weer een lach op hun gezichtje kunnen toveren. Muziekids wil afleiding, ontspanning en plezier bieden. Daarmee het stressniveau verlagen en het genezingsproces zoveel mogelijk stimuleren. Muziek als medicijn, hoe mooi is dat.’’

Lokale steun voor goede doelen 

Global heeft een ambitieus doel voor ogen: het ondersteunen van zoveel mogelijk lokale initiatieven. De aftrap vond plaats met Muziekids. In het komende jaar, tot 6 oktober 2024, bundelen ze hun krachten met gemeentes en de markt om diverse lokale goede doelen te steunen door middel van een reeks inzamelingsacties en het inzetten van hun eigen medium.  

Global Nederland

Global is marktleider binnen de (Digital) Out-of-Home branche en biedt adverteerders de mogelijkheid om te adverteren op straat, in supermarkten, winkelcentra en op tankstations. Met een landelijk digitaal netwerk, sluit Global aan bij de behoeftes van adverteerders om op exacte tijden én locaties de doelgroep te bereiken. Door exclusieve concessies als haar winkelcentra, supermarkt- en tankstation netwerk kunnen adverteerders op de meest uiteenlopende locaties de massa of juist heel gericht waardevolle doelgroepen bereiken. Global brengt merken en doelgroepen samen.

Meer informatie over Make Some Noise in Nederland? Bekijk de onlinekanalen van Global.

www.makesomenoise.com

www.global.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Global telt af met NOC*NSF naar de Olympische Spelen

17-04-2024 | 08:55:59
Op duizenden plaatsen in ons land tellen de digitale klokken af tot de start van de Olympische Spelen in Parijs

[Vacatures] Global zoekt een Contracting Director

09-04-2024 | 08:22:00
Global is per direct op zoek naar Contracting Director (36-40 uur)

[Vacatures] Global zoekt een Digital Consultant

09-04-2024 | 08:03:00
Global is per direct op zoek naar Digital Consultant -(32-40 uur)

Global voegt 9 NS-stations toe aan DOOH-portfolio

28-03-2024 | 10:08:00
Global Media & Entertainment heeft in het eerste kwartaal van 2024 ruim 50 digitale schermen toegevoegd aan negen stations

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Creative Marketeer

25-03-2024 | 09:13:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Creative Marketeer (32-40 uur)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief