Globrands herlanceert als verbale agency voor merken in beweging

Globrands herlanceert als verbale agency voor merken in beweging

Globrands, onder andere bekend van de namen Menzis, Milner, Geldmaat, Senseo, Flippo, Schuddebuikjes, Zoover en DigiD, kondigt haar herpositionering aan. Met een vernieuwde visie en een frisse visuele identiteit positioneert Globrands zich als verbal agency dat merken in beweging zet.

De klanten van het bureau worden steeds internationaler, groeien en breiden zich uit. Met deze groei herdefiniëren zij zichzelf en hun wereld. Globrands ondersteunt deze merken met een verbale identiteit en naamgeving die nieuwe markten opent.

Margot Jegerings, Verbal and Naming Strategist bij Globrands: "Al jaren lang helpen wij merken zich te positioneren middels taal. Met dit bredere en internationale perspectief brengen we nu nog meer dan dat. We leggen een sterk strategisch fundament door toekomstvisie naar een unieke verbale identiteit te vertalen, die het merk helpt om haar grenzen te verleggen en om te groeien."

www.globrands.com

Lees ook:

SUNT Food kiest voor NEEW als strategische en creatieve partner

01-07-2024 | 14:45:00
Samen met creative agency NEEW heeft SUNT Food de afgelopen maanden gewerkt aan de fundamenten voor een nieuwe merkpositionering.

NOSUCH verzorgt rebranding Chane

25-06-2024 | 09:41:00
Na de recente overnames van Alkion Terminals en Maastank gaat Koole Terminal Group verder onder de nieuwgekozen naam Chane

Datingapp Inner Circle introduceert andere visuele identiteit

04-06-2024 | 12:06:00
Ze willen hun members meer fun en gemak bieden door zich te richten op het bij elkaar brengen van mensen die zich in dezelfde cirkels bewegen

The Others vernieuwt merkidentiteit van de SAN

22-05-2024 | 12:09:00
Het doel was om de bestaande SAN-identiteit te versterken en het gebruikte Accent te behouden

Total Design ontwikkelt visuele identiteit Rijk Zwaan

07-05-2024 | 16:00:00
Wat begon met creatieve en strategische deep dive-sessies, resulteerde in een verbindend merkverhaal

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.