GoeieVraag viert 15 jaar van vragen stellen en antwoorden vinden

GoeieVraag viert 15 jaar van vragen stellen en antwoorden vinden

Al 15 jaar lang helpt GoeieVraag Nederlanders bij het vinden van antwoorden op de meest uiteenlopende vragen die niet altijd te vinden zijn in zoekmachines of bij Wikipedia. Sinds haar oprichting heeft GoeieVraag zich gevestigd als een bron voor persoonlijke en directe antwoorden op vragen die variëren van praktisch advies tot complexe vraagstukken.

Waar komt de uitdrukking Spuit 11 vandaan? Hoe vaak kan je klaarkomen voordat het ongezond wordt? Wat gebeurt er met je als je te veel paracetamol slikt? Praten Spanjaarden sneller dan Nederlanders? Vragen die stuk voor stuk interessant zijn, maar aan wie stel je ze?

Op GoeieVraag.nl kun je met deze vragen terecht. 

Hoe GoeieVraag ons land al 15 jaar uit de brand helpt

In een tijdperk waarin online zoekopdrachten de norm zijn geworden, heeft GoeieVraag een ruimte gecreëerd waar mensen hun vragen kunnen stellen en kunnen rekenen op betrouwbare antwoorden van een loyale, gemotiveerde groep gebruikers. Gestelde vragen worden binnen 15 minuten beantwoord. Een vast team van moderatoren zorgt voor een spamvrije, veilige online omgeving.

Wie in Google zoekt, raakt al snel verzeild op GoeieVraag

Het platform heeft zich bewezen als een aanvulling op traditionele zoekmachines en encyclopedieën door een menselijke, persoonlijke aanpak te bieden die vaak ontbreekt in geautomatiseerde zoekresultaten.

GoeieVraag gaat verder dan alleen het verstrekken van informatie; het heeft een community gevormd van individuen die bereid zijn hun kennis en ervaringen te delen om anderen te helpen. Of het nu gaat om praktisch advies over huishoudelijke problemen, technische kwesties, of diepgaande discussies over complexe onderwerpen, GoeieVraag brengt mensen samen in een sfeer van wederzijdse hulp en begrip. Ervaringsdeskundigen en specialisten schieten te hulp met de best denkbare antwoorden.

Toekomst van GoeieVraag

Na 15 jaar blijft GoeieVraag trouw aan haar missie om Nederlanders te helpen bij het vinden van antwoorden op alle vragen. Maandelijks worden er 350 vragen gesteld en 1200 reacties geplaatst. Gemiddeld 50.000 bezoekers zoeken per dag naar antwoorden en vragen. En staan die er niet op? Dan wordt een nieuwe vraag gesteld.

GoeieVraag gaat met zijn tijd mee. In 2022 kreeg GoeieVraag een andere look: frisser, moderner en passend bij deze tijd. Binnenkort kan er op GoeieVraag gediscussieerd worden over actualiteiten en hebben gebruikers de mogelijkheid om hulp van een AI-assistent in te schakelen als ze er samen met andere gebruikers niet uitkomen.

www.startpagina.nl

www.kompaspublishing.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Interview] Isabel Boerdam over De Hippe Vegetariër

12-06-2024 | 14:02:00
We spreken Isabel Boerdam, oprichter en initiatiefnemer van de De Hippe Vegetariër, Week zonder Vlees campagne en Communicatiebureau Green Food Lab. We spreken haar over het platform De Hippe Vegetariër

ACM legt boetes op aan webwinkels voor nepkortingen

11-06-2024 | 13:30:45
De Autoriteit Consument & Markt legt boetes op van in totaal 621.000 euro aan vijf webwinkels voor het gebruik van nepkortingen

BeingThere lanceert campagne voor Dr. Oetker - Big Americans

10-06-2024 | 13:36:00
BeingThere lanceert de Big Americans campagne voor Dr. Oetker met als thema: Big Hunger, Big Americans.

Twitch kondigt overeenkomst met muzieklabels aan

10-06-2024 | 12:17:00
Het programma wordt gelanceerd in juli en stelt DJ's in staat om copyright muziek in hun livestreams op te nemen.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Creative Social Media Redacteur

10-06-2024 | 10:02:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Creative Social Media Redacteur
  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.