Grand’Italia kiest voor Fitzgerald

Grand’Italia kiest voor Fitzgerald

Communicatiebureau Fitzgerald gaat Grand’Italia ondersteunen met zijn influencer- en pr-strategie. De voedingsproducent, bekend van zijn pasta’s en sauzen, heeft na een bureau oriëntatie voor Fitzgerald gekozen om ze te ondersteunen bij het vergroten van de merkbekendheid.

Grand’Italia, een merk van GranFood B.V – dat via GB Foods onderdeel is van het van het Spaans/Catalaanse Grupo Agrolimen – brengt inmiddels 40 jaar de smaak van Italië naar Nederland. De producten van Grand’Italia hebben hun weg gevonden naar menig Nederlandse supermarkt en keuken. Het brede assortiment, de kwalitatieve producten en de Italiaanse kennis, willen ze Nederland inspireren om op een gemakkelijke manier lekker te koken.

Laura van Kessel, Product Manager Grand'Italia bij GranFood B.V.: "Het Fitzgerald team weet met hun enthousiasme onze eigen ideeën naar een hoger niveau te tillen. De lijntjes zijn kort, professioneel, en de gedrevenheid van beide partijen werkt heel aanstekelijk. We zijn ervan overtuigd dat we samen met Fitzgerald de Nederlandse pasta liefhebbers La Bella Vita maximaal kunnen laten ervaren deze zomer.”

Dorien Kuiken, Managing Director van Fitzgerald: “Grand’Italia is een marktleider met innovatief karakter. Ze lopen voorop in de markt als het gaat om het gebruiken van natuurlijke en duurzaam geteelde ingrediënten en zijn een inspiratiebron voor La Bella Vita. Kortom: een merk waar we bij Fitzgerald graag onze creativiteit en media- en influencernetwerk voor in willen zetten. We kijken ernaar uit om samen met het team van Grand’Italia de Italiaanse sfeer naar de Nederlandse tafel te brengen.”

www.granditalia.nl

www.granfood.nl

www.fitzgerald.amsterdam

Lees ook:

[Dutch PR Awards 2024] Fitzgerald: SIRE pr-campagne Vind je lichtpuntje en durf te hopen

08-05-2024 | 06:00:00
De grote vraag voor veel bedrijven en organisaties anno 2024 is: hoe blijft je relevant wanneer de enige constante verandering is?

[Dutch PR Awards 2024] Dorien Kuiken over ACE | Fitzgerald

02-05-2024 | 11:14:00
We geloven dat de kern van elk geweldig merk is opgebouwd uit een why, een missie, die het verdiend gehoord te worden

fritz-kola kiest Fitzgerald als PR-bureau

23-04-2024 | 10:23:00
Na een pitch heeft de indie-kola pionier Fitzgerald gekozen om hen te helpen bij hun groei in de Nederlandse markt

fritz-kola introduceert vernieuwd design en is verkrijgbaar bij Albert Heijn

18-04-2024 | 10:16:00
Het Duitse indie-kola merk fritz-kola introduceert een gemoderniseerd ontwerp voor de glazen flessen

[Interview] Deni Barisic: Met YoungCapital NEXT transformeren we van uitzend-plus-label naar een onafhankelijke detacheerder

26-01-2024 | 11:57:00
Deni Barisic is Head of Brands bij YoungCapital Next, dat met de toevoeging Next een andere merkidentiteit heeft gekregen. We spreken hem hierover
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.