Marketing Report
Grand’Italia kiest voor Fitzgerald nieuws

Grand’Italia kiest voor Fitzgerald

Communicatiebureau Fitzgerald gaat Grand’Italia ondersteunen met zijn influencer- en pr-strategie. De voedingsproducent, bekend van zijn pasta’s en sauzen, heeft na een bureau oriëntatie voor Fitzgerald gekozen om ze te ondersteunen bij het vergroten van de merkbekendheid.

Grand’Italia, een merk van GranFood B.V – dat via GB Foods onderdeel is van het van het Spaans/Catalaanse Grupo Agrolimen – brengt inmiddels 40 jaar de smaak van Italië naar Nederland. De producten van Grand’Italia hebben hun weg gevonden naar menig Nederlandse supermarkt en keuken. Het brede assortiment, de kwalitatieve producten en de Italiaanse kennis, willen ze Nederland inspireren om op een gemakkelijke manier lekker te koken.

Laura van Kessel, Product Manager Grand'Italia bij GranFood B.V.: "Het Fitzgerald team weet met hun enthousiasme onze eigen ideeën naar een hoger niveau te tillen. De lijntjes zijn kort, professioneel, en de gedrevenheid van beide partijen werkt heel aanstekelijk. We zijn ervan overtuigd dat we samen met Fitzgerald de Nederlandse pasta liefhebbers La Bella Vita maximaal kunnen laten ervaren deze zomer.”

Dorien Kuiken, Managing Director van Fitzgerald: “Grand’Italia is een marktleider met innovatief karakter. Ze lopen voorop in de markt als het gaat om het gebruiken van natuurlijke en duurzaam geteelde ingrediënten en zijn een inspiratiebron voor La Bella Vita. Kortom: een merk waar we bij Fitzgerald graag onze creativiteit en media- en influencernetwerk voor in willen zetten. We kijken ernaar uit om samen met het team van Grand’Italia de Italiaanse sfeer naar de Nederlandse tafel te brengen.”

www.granditalia.nl

www.granfood.nl

www.fitzgerald.amsterdam

Lees ook:

[Vacatures] Fitzgerald zoekt een (Senior) PR Consultant

16-10-2023 | 11:16:00
Fitzgerald is per direct op zoek naar een (Senior) PR Consultant · Amsterdam

Ace-bureaus ontwikkelen Doe maar zo!-campagne voor de Zonnebloem

25-09-2023 | 16:23:00
In de campagne wordt bewustwording gecreëerd voor situaties waar mensen met een lichamelijke beperking dagelijks mee te maken krijgen

YoungCapital Nederland start samenwerking met Fitzgerald

19-09-2023 | 21:25:00
Communicatie- en pr-bureau Fitzgerald gaat aan de slag voor het internationale recruitmentbureau YoungCapital. De eerste pr-campagne Bridge the Gap is inmiddels gestart met een rondetafelgesprek over de kloof tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt

Airborne ontwikkelt podcast Op Koers voor Damen Shipyards

06-06-2023 | 11:14:00
De eerste afleveringen van Op Koers te beluisteren. Deze podcast geeft inzicht in de geschiedenis van Damen Shipyards Group. Ooit slechts een houten schuurtje aan de oevers van de Merwede, nu één van ‘s werelds grootste scheepsbouwers. Op Koers is ontwikkeld door audio agency Airborne.

HERC organiseert kunstveiling voor slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

23-05-2023 | 12:56:00
De gevolgen van de aardbeving van februari 2023 in Turkije en Syrië zullen nog jarenlang voelbaar zijn
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.