Greenchoice introduceert positieve energie in merkcampagne van Born05

Greenchoice introduceert positieve energie in merkcampagne van Born05

Greenchoice en Born05 komen met een merkcampagne rondom de merkbelofte Groene keuzes laten werken voor jou. De groene energieleverancier wil iedereen helpen bij het maken van keuzes die een positieve impact hebben op klimaat, mens, natuur én portemonnee.

De energieproducten die daarbij nodig zijn én het gevoel dat je erbij krijgt, komen samen in de pay-off Positieve Energie. Born05 tekent voor campagnestrategie, concept en productie.

Stefan Mooren, Lead Merk & Missie bij Greenchoice: “Positieve energie omschrijft de kracht die ons al ruim twintig jaar drijft om te bouwen aan een energietransitie die niet alleen vóór, maar ook ván iedereen is. We kijken optimistisch naar morgen en werken samen met collega’s, klanten en partners om de wereld om ons heen stap voor stap een stukje vrolijker te maken. En daarbij vragen we onszelf bij alles wat we doen af: geeft dit positieve energie?”

Positieve energie

De commercial is de komende tijd op tv en online te zien. Daarnaast wordt positieve energie het overkoepelende thema van online campagnes, content, merkactivaties en verschillende andere communicatieactiviteiten. Via een interne lancering worden ook de Greenchoice-medewerkers (en die van dochterondernemingen KiesZon en Everday) bij de nieuwe merkcampagne betrokken.

Ron de Bruijn, Creative Lead bij Born05: “Positieve energie is een rijk en rekbaar creatief concept en daarmee een perfect vertrekpunt voor de Greenchoice content en campagnes in de komende jaren. In de betekenis van de pay-off liggen talloze haakjes om de doelgroep op elk niveau van onze communicatie extra what’s in it for me te bieden.

Credits:

Adverteerder: Greenchoice | Creatief bureau: Born05 | Directors: Jurian Gravett & Lars Brink | Sound design: Public Audio | Productie: Studio Studio | Post productie: Studio Studio & The Compound | Mediabureau: Dentsu

www.greenchoice.nl

www.born05.com

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.