Greener Power Solutions kiest Fitzgerald als PR- en communicatie bureau

Greener Power Solutions kiest Fitzgerald als PR- en communicatie bureau

Communicatie- en PR-bureau Fitzgerald gaat samenwerken met Greener Power Solutions. Naar aanleiding van een bureau pitch koos het energiebedrijf voor Fitzgerald om hen te ondersteunen bij hun PR- en communicatievraagstukken in de Nederlandse markt.

Greener richt zich de komende jaren op het vergroten van haar merkbekendheid en reputatie binnen de Nederlandse markt. Fitzgerald zal hieraan bijdragen door Greener te adviseren en te ondersteunen bij het ontwikkelen en uitrollen van een strategische PR- en communicatie aanpak. 

Emissievrij hoeft niet ingewikkeld te zijn

Dieter Castelein, CEO en oprichter van Greener: "Onze samenwerking met Fitzgerald is een belangrijke stap nu we onze aanwezigheid op de Nederlandse markt blijven uitbreiden. Fitzgeralds toewijding aan duurzaamheid en innovatie sluit naadloos aan op onze waarden. Met hun hulp hopen wij ondernemers te overtuigen dat de transitie naar emissievrij helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Samen gaan we van fossiel naar groen."

Dorien Kuiken, Managing Director bij Fitzgerald: "Wat Greener uniek maakt, is dat ze verduurzaming toegankelijk maken. De energietransitie hoeft helemaal niet iets moeilijks of vervelends te zijn. Wij zijn trots dat we onze expertise kunnen inzetten om deze boodschap te helpen verkondigen, en daarmee de transitie in Nederland te versnellen. Onze samenwerking zal zich richten op het ontwikkelen van strategische communicatie die het verhaal van Greener en de personen achter het bedrijf prominent naar voren brengt in het Nederlandse zakelijke landschap." 

www.fitzgerald.amsterdam

www.greener.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

06-06-2024 | 15:31:58
Nick Toet reist met de Good Truck, gevuld met verse kruiden en groenten, door Nederland om mensen te laten proeven van het La Place-menu.

Fitzgerald creëert Omdat jij het waard bent-campagne voor L’Oréal Paris

05-06-2024 | 15:59:00
Doel is om de zelfwaardering van Gen-Z te vergroten en vrouwen (en zij die zich zo identificeren) te ondersteunen in gevoelens van eigenwaarde

Finn Dekker en Guus van Duijn naar ACE Fitzgerald

27-05-2024 | 12:26:10
Finn Dekker en Guus van Duijn sluiten zich aan bij het team van communicatiebureau ACE Fitzgerald

[Dutch PR Awards 2024] Fitzgerald: SIRE pr-campagne Vind je lichtpuntje en durf te hopen

08-05-2024 | 06:00:00
De grote vraag voor veel bedrijven en organisaties anno 2024 is: hoe blijft je relevant wanneer de enige constante verandering is?

Dorien Kuiken over ACE | Fitzgerald

02-05-2024 | 11:14:00
We geloven dat de kern van elk geweldig merk is opgebouwd uit een why, een missie, die het verdiend gehoord te worden

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.