GroupM fuseert Essence en MediaCom

GroupM fuseert Essence en MediaCom

GroupM’s lanceert EssenceMediacom, het grootste bureau van de groep. De ambitie? Het leveren van breakthrough marketing voor hun klanten. Het opschudden van de oude modellen voor media, creatie, innovatie en analytics.

Nick Lawson is Global CEO van EssenceMediacom en stuurt daarbij 10.000 mensen aan in 120 kantoren wereldwijd. EssenceMediacom is onderdeel van GroupM, WPP’s media investeringsgroep. Het bureau werkt voor klanten als adidas, Bayer, Dell, Google, Mars, NBCUniversal, PlayStation, Procter & Gamble, The Coca-Cola Company en Uber.

Technologie verbinden

Tegelijk met de lancering komt EMOS – EssenceMediacom’s Operating System bechikbaar voor de teams en klanten. Deze modulaire set aan tools en data verbindt de technologie van Essence, MediaCom en GroupM met elkaar verbinden.

Lokale aanpak

Tessa van der Starre, CEO van EssenceMediacom Netherlands: “Het bundelen van de krachten van de merken Essence en MediaCom, komt perfect overeen met onze lokale aanpak, waar we de performance teams van Greenhouse in het hart van onze klantenteams geïntegreerd hebben. Deze krachtenbundeling zorgt ervoor dat we onze sterke positie in de markt uitbouwen.”

Christian Juhl, Global CEO van GroupM: “Samen met Mindshare, Wavemaker, en mSix&Partners, zorgt de lancering van EssenceMediacom ervoor dat we oplossingen en denkwijzen in huis hebben om in de behoeften van alle merken en marketeers die zoeken naar groei in een nieuwe economie te kunnen voorzien.”

www.essencemediacom.com

www.groupm.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.