Marketing Report
HAK staat met pakjes op de Huishoudbeurs nieuws

HAK staat met pakjes op de Huishoudbeurs

Yolanda van Grootel, Brand Communication Manager bij HAK: "Ik heb samen met mijn collega Marloes van Strijen op de Huishoudbeurs gestaan met als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de nieuwe pakjes van HAK.

Het is altijd leuk om direct contact te hebben met consumenten en te horen hoe zij (al) aan de slag gaan met peulvruchten.

Het was een geslaagde dag en we kijken uit naar de rest van de beurs waaraan ook diverse andere collega’s hun steentje zullen gaan bijdragen. En zoals jullie kunnen zien; bij onze stand kun je ook een leuke foto maken, geïnspireerd op onze online campagne."


www.hak.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Itai Verhoeckx start productiemaatschappij Challenger Avril 14th

15-04-2024 | 12:31:00
Challenger Avril 14th – vernoemd naar een nummer van Aphex Twin – biedt bureaus, merken en productiemaatschappijen vers bloed en een flexibelere aanpak

Maxime Helle-de Groot en Bryan Verhage naar Cognito Amsterdam

15-04-2024 | 10:37:27
Maxime Helle-de Groot gaat aan de slag als Project Manager Events. Bryan Verhage neemt de rol van Content Manager op zich

[Vacancy] ACE has a position for a Strategy Director

15-04-2024 | 08:12:00
ACE is is directly looking for a Strategy Director -Full-time · Amsterdam

[Column] Anneke Bos: Heb je klanten? Mail minder, bel meer

15-04-2024 | 08:00:00
In deze column beschrijft Anneke Bos herkenbare situaties die tijdens de samenwerking met klanten en bureaus kunnen ontstaan. Vandaag: pak de telefoon.

[Interview] Willem Schouten (Schouten & Nelissen), Bram Holzapfel en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de branding van Schouten & Nelissen

12-04-2024 | 14:05:00
Schouten & Nelissen heeft een nieuwe visuele identiteit en corporate legacy campagne & Sterker gelanceerd. We spreken hierover met Willem Schouten, Brand Manager bij Schouten & Nelissen en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, Executive Creative Directors van VENGEAN.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief