Marketing Report
Hans Reis stapt over naar Teads

Hans Reis stapt over naar Teads

Hans Reis is per 1 november 2023 gestart bij Teads als Director Customer Experience waar hij het CX team zal gaan leiden en verder zal uitbouwen. Een elementair onderdeel van Teads’ succes ligt volgens het bedrijf bij de Customer Experience en support.

Hans Reis heeft meer dan 15 jaar ervaring in de online advertising industrie en werkte bij zowel GroupM, Sanoma Media en tot oktober 2023 bij DPG Media. Bij DPG Media was hij onder andere bezig met de migratie en integratie van de Tech stack en optimalisaties van Xandr.

Hans Reis: “Teads kwam ik steeds vaker tegen in de industrie, ik kijk er enorm naar uit om nu zelf een bijdrage te leveren aan Teads groeiende succes in Nederland en met mijn kennis en ervaring te bouwen aan het CX team en de innovatieve producten van Teads.”

Geert Hoogeveen, Managing Director van Teads: “Hans Reis is een zeer gedreven professional. Ik ben bijzonder blij dat hij ons team komt versterken. Iemand met zijn trackrecord en ervaring, waaronder de afgelopen 7 jaar bij DPG Media, past helemaal in onze verdere groei ambities voor de aankomende jaren."

www.teads.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.