Marketing Report
Happy Horizon Non-profit ontwikkelt campagne Het Vergeten Kind

Happy Horizon Non-profit ontwikkelt campagne Het Vergeten Kind

Ter gelegenheid van de Week van het Vergeten Kind, ontwikkelde Happy Horizon Non-profit voor Stichting Het Vergeten Kind een agenderingscampagne. Centrale boodschap: kinderen in de jeugdzorg voelen zich niet gezien, gehoord en gesteund en belanden daardoor in een neerwaartse spiraal.

Agenderingscampagne

De kwetsbaarheid van kinderen wordt in alle onderdelen van de campagne gevisualiseerd door middel van een gebroken spiegel. Daarmee laat de campagne zien dat de schade die een gebrek aan aandacht veroorzaakt niet direct zichtbaar is, maar wél door kinderen wordt gevoeld.

Jeroen Talens, Copywriter Happy Horizon Non-profit: "Het maakt mij vreselijk boos dat kwetsbare kinderen het slachtoffer worden van regels en papierwerk. Hopelijk draagt deze campagne eraan bij dat het kind weer centraal staat in de jeugdzorg."

De strategie is samen met Het Vergeten Kind bepaald. Happy Horizon Non-profit tekende daarnaast voor concept, art direction en copy. Voor video en radio werd samengewerkt met Living Image, terwijl Victor Kruit de fotografie voor zijn rekening nam. 

Week van het Vergeten Kind

De Week van het Vergeten Kind vindt plaats van 29 januari tot 4 februari 2024. Het is alweer de vierde keer dat Happy Horizon het campagneconcept voor de Week ontwikkelt. Dit is een belangrijk moment, omdat hiermee actuele en urgente problemen onder de aandacht worden gebracht. Twee jaar geleden droeg de campagne over gesloten jeugdzorg zelfs bij aan een wetswijziging. 

Het doel van jeugdzorg is om kwetsbare kinderen te helpen. Daarbij is persoonlijke en structurele aandacht een noodzakelijke voorwaarde voor hun ontwikkeling. Maar door alle regels en protocollen is daar nauwelijks tijd voor: kinderen voelen zich niet gezien, gehoord en gesteund en belanden daardoor in een neerwaartse spiraal.

www.happyhorizon.com

www.hetvergetenkind.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Happy Horizon start samenwerking met eyetracking AI-platform Neurons

23-04-2024 | 11:51:00
De samenwerking richt zich op het verfijnen van marketingcampagnes, het verbeteren van gebruikerservaringen en het optimaliseren van digitale content

Personele wijzigingen bij Vertigo 6 en Vortex Agency

11-04-2024 | 13:39:28
De wijzigingen in bezetting moeten de bureaus versterken en klaarstomen voor verdere groei en innovatie.

VNO-NCW kiest Happy Horizon voor Het Nieuwe Pensioen

08-04-2024 | 17:32:04
VNO-NCW heeft Happy Horizon verkozen omtrent de ontwikkeling van een smart (AI) assistent gericht op ondernemers en hun behoeften met betrekking tot het nieuwe pensioen

[Vacatures] Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) zoekt een Marketing & PR Executive

04-04-2024 | 14:43:00
Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) is per direct op zoek naar Marketing & PR Executive (40 uur per week)

[Vacatures] Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) zoekt een SEO Specialist

04-04-2024 | 14:29:00
Vertigo 6 is per direct op zoek naar een SEO Specialist (Full-time) · Happy Horizon Hub Arnhem

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief