Marketing Report
Happy Horizon opent hub in Utrecht nieuws

Happy Horizon opent hub in Utrecht

Opnieuw opent creative digital agency Happy Horizon een nieuw hub-kantoor. Dit keer in Utrecht. Vorig jaar juliwerden twee kantoren geopend in Amsterdam en Eindhoven. Nu zijn alle Utrechtse bureaus van Happy Horizon verhuisd naar het nieuwekantoor in het Treehouse-gebouw aan de Varrolaan. Het bureau zet hiermee de ingezette koers voort om kantoren opstrategisch gekozen locaties in Nederland te hebben.

Daniel Verhagen, Hub Manager Utrecht, Happy Horizon: "Onze kantorenzijn de fysieke belichaming van onze visie dat onze hubs nagenoegvolledig autonoom en full service kunnen opereren en daarnaast altijddichtbij zijn voor onze klanten en talenten. De verhuizing gaat gepaard met het samenbrengen van 4 teams, die eerderop verschillende locaties in Utrecht actief waren. De teams van OSAGE enViduate, aangevuld met de online marketing (voorheen Jelba) en development en technology-teams (voorheen Experius) van Happy Horizonwerken vanaf nu samen in een gloednieuw en inspirerend kantoor.

Het doel is om de full service propositie in praktijk te brengen: vier teamsvormen samen één krachtige hub. Specialisten op het gebied vanmarketing, communicatie, development, creatie en video werken samen aan multidisciplinaire projecten van onze klanten. Van opdrachtgevers meteen e-commerce vraagstuk tot overheidscommunicatie (zowel lokaal alslandelijk) en van educatieve instellingen tot klanten die ondersteuningzoeken met online marketing. De synergie tussen de disciplines zetten weoptimaal in voor onze klanten. Daarmee profiteren onze klanten dusuiteindelijk van nóg betere dienstverlening. 

Onlangs hebben we het kantoor al voor onze medewerkers geopend met onze eigenHappy Horizon huis-band. Op 21 november openen we de hub officieel vooronze klanten met een middag vol inspiratiessessies. Dus, mocht jenieuwsgierig zijn, laat het ons dan ook even weten. Je bent van harte welkom!" 

Het kantoor biedt ruimte aan zo'n 150 collega's en heeft meetingroomsmet verwijzingen naar bekende Utrechtse horecagelegenheden.

www.happyhorizon.com

Lees ook:

Simone Ottenbros Managing Director Energize, Klaas Weima blijft strategisch betrokken bij Happy Horizon

10-02-2024 | 12:32:00
Simone Ottenbros is de nieuwe Managing Director van Energize, dat sinds vorig jaar onderdeel is van de agency group Happy Horizon. Klaas Weima draagt het stokje na 20 jaar over en blijft nog strategisch betrokken bij zowel Energize als de bureaugroep

Happy Horizon Non-profit ontwikkelt campagne Het Vergeten Kind

29-01-2024 | 15:29:00
Centrale boodschap: kinderen in de jeugdzorg voelen zich niet gezien, gehoord en gesteund en belanden daardoor in een neerwaartse spiraal

Overname RTL Nederland door DPG Media is Overname van het Jaar 2023

30-12-2023 | 13:49:00
Ja, en daar is ie dan; het overzicht van de belangrijkste overnames in de Nederlandse media en marcom industrie in 2023. Maar voordat we overgaan tot het sorteren van de belangrijkste overnames eerst een paar woorden in historisch perspectief. Want na een aantal jaren overnames ranken, hebben we wel wat gevoel bij de ontwikkelingen.

Rachel van der Helm en Laura Siecker Managing Directors OSAGE

19-12-2023 | 10:55:00
OSAGE ondersteunt klanten zoals de Belastingdienst, de Politie en de gemeente Amsterdam bij hun uitdagingen op het gebied van communicatie

Babilou Family Nederland kiest Happy Horizon als fullservicebureau

22-11-2023 | 08:00:00
Happy Horizon richt zich de komende periode op zowel wervingscampagnes voor medewerkers als op het aantrekken van nieuwe families en kinderen

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.