Marketing Report
Hart van Nederland lanceert Het KiesHart

Hart van Nederland lanceert Het KiesHart

De Provinciale Staten Verkiezingen staan om de hoek en 60 procent van de mensen kent niemand van de kandidaten. Hart van Nederland wil de kloof tussen Nederland en de kandidatenlijst verkleinen, door te laten zien dat onze volksvertegenwoordigers ook gewoon mensen zijn die op ons lijken. Daarom hebben Hart van Nederland en KiesKompas de handen ineengeslagen en Het KiesHart ontwikkeld.

Bij deze Die lijkt op mij-test word je niet gekoppeld aan een politieke partij, maar aan een verkiesbare volksvertegenwoordiger op basis van tien persoonlijkheidsdimensies. Aan de hand van de dimensies wordt er gekeken naar overeenkomsten tussen kiezers en volksvertegenwoordigers, waaruit persoonlijke matches met maximaal drie politici volgen. De uitkomst van Het KiesHart is geen stemadvies, maar laat zien dat volksvertegenwoordigers los van hun politieke standpunten op ons kunnen lijken als mens.

Marc Veeningen, hoofdredacteur: "Traditionele politieke partijen lijken steeds minder belangrijk te zijn voor kiezers. Daarentegen wordt steeds meer naar de mens achter de politicus gekeken. Wie zijn ze, hoe staan ze in het leven, hoe denken ze? Het KiesHart helpt zo de kandidaat te vinden die bij jou als persoon past."

www.hetkieshart.nl

www.sbs.nl

www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief