Marketing Report
Hasbro gaat samenwerken met LVTPR

Hasbro gaat samenwerken met LVTPR

Hasbro, producent van speelgoed en bordspellen heeft LVTPR gekozen als nieuw pr- en communicatiebureau voor de Benelux. LVTPR gaat vanuit zijn vestigingen in Bunnik en Brussel alle pr-campagnes en bredere activaties voor het Amerikaanse bedrijf in deze regio verzorgen. 

Hasbro is de eigenaar van een aantal entertainment- en bordstelen, waaronder Monopoly, Transformers, Nerf, My Little Pony, Play-Doh enanderen. Dankzij een partnerbrandstrategie met onder meer Disney ontwikkelt en produceert Hasbro bovendien speelgoed voor Disney Princess, Frozen, Marvel en Star Wars, evenals voor Trolls en BeyBlade. 

LVTPR gaat Hasbro adviseren over en ondersteunen bij het verhogen van de awareness rond een vijftiental brands.

Katrien van Basten Batenburg, hoofd marketing bij Hasbro Benelux: "Het einddoel van deze pr- en brandmarketingactivaties is uiteraard om de verkoop van onze producten een flinke boost te geven. LVTPR overtuigde ons met een sterk strategisch plan, ondersteund door creatieve ideeën die meetbare resultaten opleveren. Bovendien heeft ze een indrukwekkend track record op het vlak van lifestyle pr en influencer-relaties en het werken voor kindermerken. Het feit dat LVTPR een Benelux bureau is, was voor ons een extra troef." 

Charly Lammers van Toorenburg, CEO van LVTPR “We zijn uiteraard apetrots dat we zo’n klinkende naam uit de entertainmentwereld mogen verwelkomen. Zo zetten we ons nog meer in de markt als bureau dat gespecialiseerd is in kids- & entertainmentmarketing. Dat we onze ambities in die wereld niet onder stoelen of banken steken, bewijst het We are family netwerkdat in maart 2020 is opgericht, samen met zeven andere Europese bureaus."

www.lvtpr.com
www.hasbro.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.