Havas Lemz lanceert label Havas Rise

Havas Lemz lanceert label Havas Rise

Havas Lemz introduceert het inhouse productielabel Havas Rise. Het staat voor nieuw talent, meer diversiteit vóór en achter camera en maximale duurzaamheid.

Havas Rise zet duurzaamheid voorop en wil haar CO2-uitstoot zo klein mogelijk houden. De footprint van elke productie wordt inzichtelijk gemaakt met een strak overzicht van de gebruikte resources.

Daniël Boulet, executive producer bij Havas Rise: ”Bij elke productie valt er enorm veel te winnen; catering, energie, hergebruik van afval. Dat begint met snappen wat je negatieve impact is. Wat niet kan worden gereduceerd, compenseren we.”

Merel van Lith, mede-executive producer Havas Rise: “Mijn werk heeft directe impact op de beeldvorming, dat besef groeit bij elke klus. Mijn verantwoordelijkheid als producer is om de juiste mensen bij elkaar te brengen en vanuit dat team de magie te laten ontstaan. Daarom zie ik producties als samen spelen, een samenspel. Het aan elkaar schakelen van talent is iets waar ik enorm op aanga."

Logische stap

Het ontstaan van deze productie-unit bij Havas Lemz was een logische stap na ervaringen met eerdere projecten voor onder andere Timberland, KVK, NS Stations en Justdiggit.

Merel van Lith: “Bij deze projecten lukte het al supergoed om te werken vanuit inclusiviteit en duurzaamheid. Maar soms moeten we daar te hard aan trekken. Door in-huis te produceren wordt het makkelijker en efficiënter om werk te maken van deze tijd. Soms samen met bekende partijen, maar liever nog met nieuwe namen, van buiten de industrie.”

www.havaslemz.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.