Marketing Report
Havas Media wint Van Geloven account nieuws

Havas Media wint Van Geloven account

Met Mora, van Dobben, Hebro en vele andere snackmerken van Van Geloven voegt Havas Media een klant met veel merkbeleving toe aan haar FMCG portfolio. De pitch werd onder meer gewonnen op het Meaningful Brands onderzoek, die de betekenis van merken tot in groot detail meet. De eerste campagnes draaien inmiddels.

Jasmijn Bouwmeester, Client Managing Partner van Havas Media: "Om voor deze local heroes te mogen werken is prachtig. We zijn trots op de enorme klik met het Van Geloven marketing team, waarmee we een grote optimalisatieslag doen om de campagnes centraal aan te sturen voor zowel Nederland als België. Dit geeft een grote impuls aan ons bureau, want een van oorsprong familiebedrijf als klant bevestigt ons in onze ondernemende filosofie. De Airfryer draait inmiddels overuren!"

Havas Media leidt alle media activiteiten voor de Benelux in nauwe samenwerking met reclamebureau Alfred. Het bureau in Amsterdam is verantwoordelijk voor onderzoek met Meaningful Brands, alle media-activiteiten televisie, digital, alsmede retail media met alle marketing activiteiten gericht op consumenten. Met branded content partnerships en influencer marketing zal bovendien aandacht worden gegeven aan product innovaties.  

Marieke van Balen, Marketing Director Van Geloven: "We waren heel enthousiast over de presentaties van Havas gedurende de pitch. Het bureau heeft laten zien duidelijk keuzes te maken en innovatieve media oplossingen aan te dragen op basis van sterke en gefundeerde inzichten. Dat positieve beeld is inmiddels door de recente samenwerking bevestigd. De teams leren elkaar nu echt kennen en we kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking."

De pitch werd begeleid door Henk Plessius en Geert Debruyne van FMA. Zij hebben het Van Geloven team met veel passie en kennis geholpen om op basis van kwantitatieve en kwalitatieve evaluatie tot een passende keuze te komen.

www.havasmediagroup.com

www.vangeloven.com

 

Lees ook:

[SWOT24] Thijs Muller: Ik hou ervan om boven onze tools te blijven staan

17-02-2024 | 19:08:00
De grote kracht in de markt is het nieuwe Nationaal Media Onderzoek. Dat hebben alle bureaus tot hun beschikking en maakt de hele nationale mediabranche sterker

[Whitepaper Sessions 2023] Wichet Seav & Lesley Maria: Retail Media en Marketplaces

16-02-2024 | 12:21:00
Voorafgaand aan het M100 event begin december 2023 organiseerden Media Meetings en Marketing Report de Whitepaper Sessions, zes hoogwaardige kennistransfers in een marketeers only event. Een van de sprekers waren Wichet Seav en Lesley Maria van Havas Media. Wij hebben hun gevraagd om hun presentatie samen te vatten in een column

Vivendi wil zichzelf splitsen in Havas, Canal+ Groupe en Lagardere

20-12-2023 | 08:39:00
Het Franse mediaconglomeraat Vivendi kijkt naar mogelijkheden om zichzelf op te splitsen in drie delen: communicatiebedrijf Havas, tv/mediabedrijf Canal+ en een bedrijf met daarin de belangen van uitgevers Lagardere, Hachette, Relay.

WhitePaper Sessions 2023: N=5 | Pink Marketing | Towel Media | De Combinatie van Factoren | Havas Media | ZIGT

15-12-2023 | 16:13:00
Voorafgaand aan M100 2023, organiseerden Marketing Report en Media Meetings & Magazines voor de derde keer de WhitePaper Sessions. Onder leiding van Wierish Debipersad, Commercial Director bij Clear Channel, gaven zes bureaus een presentie in deze interactieve marketeers-only sessie

Havas Meaningful Brands voorspelt de Me-conomy

14-12-2023 | 12:59:00
De belangrijkste verschuiving is dat persoonlijke en duurzame merkattributen nu in elkaar overvloeien

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.