Hé leuk! Een bericht van... Deniz Alkaç

Hé leuk! Een bericht van... Deniz Alkaç

Ik had er nog jaren mee door kunnen gaan, maar dat wil ik niet. Eind dit jaar verlaat ik Bruut Amsterdam en draag ik de leiding over. Het klinkt misschien gek, maar ik kijk er enorm naar uit.

In de afgelopen tien jaar groeide Bruut Amsterdam van mijn slaapkamer in mijn ouderlijk huis uit tot een serieus en prijswinnend productiebedrijf. Volgens het FD zelfs één van Nederlands snelst groeiende bedrijven. En een speeltuin voor nieuw, opkomend en zelfs gevestigd talent. En dat allemaal, terwijl we ook nog eens heel, héél veel plezier maakten.

We bestreden corona met de Rijksoverheid, maakten de videoclip voor de inzending van het Eurovisie Songfestival, zetten de arbeidsmarkt met Randstad op zijn kop. We kregen onderweg het vertrouwen van geweldige merken zoals Air France-KLM, ING, Samsung, Defensie, The Vegetarian Butcher, Videoland en het AD, om er slechts een paar te noemen.

Op mijn 17e had ik dit écht niet durven dromen. 
Ik ben er echt ontzettend trots op.

Maar niet alleen Bruut Amsterdam werd tien jaar ouder. Dat werd ik óók.
Het bedrijf dat ooit alleen in mijn dromen bestond, ben ik inmiddels ontgroeid. Mijn ambities reiken verder dan het maken van content-producties, iets waar Bruut Amsterdam altijd uitzonderlijk goed in is geweest. Mijn echte vlammetje gaat branden van de kracht van film als medium en het vakmanschap daarachter.

Ik heb de intrinsieke ambitie om mensen wereldwijd te verwonderen met dat vakmanschap. Met niets anders dan het allerbeste en het allermooiste. Omdat ik geloof dat de allermooiste verhalen, reclames en films écht een verschil kunnen maken. Dat ervaar ik zelf. En ja – juíst nu. Ik houd mezelf voor de gek als ik die dromen niet opnieuw achterna ga.

En dat betekent ook dat ik al een paar maanden besef dat ik niet meer op de juiste plek zit.

Het is om deze reden dat mijn avontuur bij Bruut Amsterdam dit jaar eindigt. Ik draag de leiding over aan Geert Doek, waarna Towel Media en Bruut Amsterdam fuseren. Het is Bruut dat als merk blijft bestaan: met zo’n 50 nieuwe gepassioneerde collega’s is Bruut daarna groter en veelzijdiger dan ooit. Een échte one-stop-shop voor content. En ik? Ik verdwijn niet volledig; ik blijf vanaf een afstand betrokken als aandeelhouder en adviseur.

Het is het einde van een tijdperk, maar ook het begin van iets nieuws. Wat voor mij volgt is een nieuw avontuur. Een waar ik later meer over vertel maar waar ik nu al ongelofelijk veel energie van krijg.

Ik wil iedereen bedanken: alle geweldige mensen met wie we in die tien jaar hebben mogen samenwerken. Mijn team door de jaren heen, de crews, de opdrachtgevers, reclamebureaus en Geert, die de legacy voortzet.

Het was geweldig 

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.