Hé wat leuk! Een bericht van... Caroline van 't Hek

Hé wat leuk! Een bericht van... Caroline van 't Hek

Het UM-meisjesboek is klaar!

Samen met Yvonne neem ik afscheid van UM. Na 23 jaar, waarvan ruim 4 jaar in co-leadership, is het tijd voor nieuwe avonturen.

Met een hele grote lach, maar vooral met heel veel trots en liefde kijk ik terug op deze jaren bij UM. Hier ben ik mijn werkende leven gestart, als Junior Mediaplanner; er ging letterlijk en figuurlijk een compleet nieuwe wereld voor mij open. Ik ben hier volwassen geworden en heb samen mogen werken met veel geweldige mensen. Met mede UM’ers maar natuurlijk ook Mediabrands collega's, inspirerende klanten en vele (media)partners hebben we mooie samenwerkingen voor de mooiste merken kunnen maken.
 
De afgelopen 4 jaar heb ik, samen met Yvonne, met ongelooflijk veel plezier UM mogen leiden en verder mogen uitbouwen, met de AMMA voor het Beste bureau van Nederland als absoluut hoogtepunt. We zijn er trots op dat wij hebben laten zien dat Co-leadership tot hele mooie resultaten leidt en je elkaars krachten kunt gebruiken om samen sterker te worden!

Wij laten een team met zeer talentvolle mensen en een sterk gewortelde UM-cultuur achter, wat ongetwijfeld gaat zorgen voor nieuwe successen.
HUP UM.

Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad, dank aan eenieder die betrokken is geweest bij de totstandkoming van dit prachtige meisjesboek. Met in het bijzonder natuurlijk Yvonne Prins en alle Smart Rebels van UM Nederland.

Tijd voor nieuwe avonturen. 
 
Recht zo die gaat! 

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacatures] Media Reverse zoekt een Media Consultant

13-06-2024 | 13:09:00
Media Reverse is per direct op zoek naar Media Consultant - Hilversum

Zorgverzekeraar ONVZ kiest STROOM

12-06-2024 | 12:25:26
STROOM wordt verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en -inkoop

Onno Seelen per 1 september CCO Omnicom Media Group

10-06-2024 | 15:30:00
De transfer van het jaar 2024 tot nu toe: Omnicom Media Group heeft Onno Seelen per 1 september 2024 benoemd tot Chief Commercial Officer

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager

07-06-2024 | 10:08:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Projectmanager - Hoorn

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Research & Insights Executive

06-06-2024 | 07:56:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Research & Insights Executive -Fulltime\Parttime
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.