Hé wat leuk! Een bericht van... Martin de Boer

Hé wat leuk! Een bericht van... Martin de Boer

Na vijf fantastische seizoenen als trotse hoofdsponsor van Feyenoord kregen we afgelopen dinsdag een bijzonder cadeau: een shirt samengesteld uit alle tenues waarop de namen EuroParcs en Droomparken hebben geschitterd de afgelopen seizoenen.

Samenwerking en gemeenschappelijke doelen

Dit cadeau symboliseert de sterke band en de gedeelde momenten van succes die we samen hebben beleefd en gevierd. Het was een periode van groei, samenwerking en gemeenschappelijke doelen nastreven en daarvoor zijn we Feyenoord bijzonder dankbaar. Finale Conference League, Kampioenschap, Europa League, Champions League en dit jaar speelt Feyenoord nog de finale van de KNVB Beker.

Sportieve successen

In het prachtige Wereldmuseum in Rotterdam kwamen we samen met investeerders en sponsoren bijeen voor het Feyenoord Diner. Waar Arne Slot en Dennis te Kloese uitgebreid stil stonden bij de successen van de afgelopen jaren, waar zij beiden een hele belangrijke rol in hebben gespeeld. De rust binnen de club, de sportieve successen en de duidelijke (sport)visie zorgen de laatste jaren er voor dat Feyenoord overal geliefd is en wij samen mooie successen mochten beleven op sportief en sponsor gebied.

Vruchtbare samenwerking in nieuwe vormen

Dennis van Keulen en Ruud van der Knaap namen de aanwezigen mee in het commerciële succes van Feyenoord en de stappen die daarin afgelopen periode gemaakt zijn en nog genomen worden. De opvolger kon nog niet bevestigd worden maar ook hier worden flinke stappen gezet.

Wij kijken uit naar de toekomst en de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking in nieuwe vormen. Aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van dit avontuur: bedankt voor de steun, het enthousiasme en de onvergetelijke momenten.

www.europarcs.nl

www.feyenoord.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

NEEW ontwikkelt Europese campagne Breeze

21-06-2024 | 12:43:05
Ze hebben een campagne ontwikkeld om de perceptie van wat het Scheepvaartmuseum vertegenwoordigt te veranderen

Bijvoorkeur en Wibra onthullen Huisman/-vrouw 2024

21-06-2024 | 12:30:00
Na een zoektocht naar het grootste huishoudtalent van Nederland, is de finaleshow te zien op wibra.nl

[Marketing Report Cannes 2024] Daan de Raaf en Geoffrey Hantson over Happiness Brussel en Amsterdam

21-06-2024 | 11:06:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report

[Vacatures] Cheil Benelux zoekt Jr. Studio Creator

20-06-2024 | 08:22:00
Cheil Benelux is per direct op zoek naar Jr. Studio Creator -Fulltime

Globrands herlanceert als verbale agency voor merken in beweging

19-06-2024 | 17:03:00
Met een vernieuwde visie en een frisse visuele identiteit positioneert Globrands zich als verbal agency dat merken in beweging zet
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.