Marketing Report
Hé wat leuk! Een bericht van... Melanie Butter nieuws

Hé wat leuk! Een bericht van... Melanie Butter

Het einde van 2023 is in zicht en ik blik terug op een heel leuk en iets wat rumoerig jaar. Een jaar van heel veel ups, maar ook wat minder leuke downs.

2023 begon lekker met mooi werk, toffe klanten en nieuwe ambitieuze plannen. In april kwam er plotseling een kink in de kabel toen ik onverwachts werd getroffen door een hersenbloeding. Gelukkig verliep mijn herstel vlot en was ik in korte tijd weer up and running, met als kers op de taart de lancering van ons adviesbureau, Agency Engines - het bureau voor bureaus! 

Na zo’n jaar als dit ontwaakt er extra dankbaarheid; sowieso voor alle mooie samenwerkingen, maar vooral de fantastische mensen die hierbij horen. 

Ik wil daarom graag een aantal mensen bedanken (helaas kan ik niet iedereen taggen) en dit start allereerst met Bert Hagendoorn die niet van mijn zijde is geweken. Bert met jou is het leven een veel leuker feestje! Maar ook Fred en Sander, wat ben ik dankbaar voor ons topteam en dat we zo’n toffe club met elkaar hebben gebouwd! 

Daarnaast de fantastische mensen waarmee ik mag samenwerken, waaronder Tamara, Marieke, Lonneke en de rest van het team van Crocodile AgencyArthur, Wouter, Olga, Johan en team HELDERGROENBrego, Anne en het team van de P3 Group Pink Marketing (a P3 Agency). Tim, Tim & Daan, Richard, Angelique en het team van Cheil Benelux. SebastiaanKevin, Laura, Samuel en Mette en het team van Food Cabinet - creative agency for good foodJaniqueRuan en Jaques van Flume Digital Marketing!

Maar ook dank aan Remco en Daniel van KAPOOOWBarbara, Pol, Sander en team DDB AmsterdamNikDavid, Chakira, Wybe, Kim en het team van code d’azurJelmer, Tom, Ronen, Frank, Jolien en Julia en de rest van het team van Team5pmTijmenJesse, Didi, Niels en team van Robot Kittens. En het hele bestuur van Dutch Digital Design.

Mijn werk zou niet mogelijk zijn zonder samenwerkingen met toppers als Susanne, Lucas, Robert, Roderik, Rens en de rest van het team van AdformatieBas, Peter, Saskia, Lieselot en David van Marketing Report | NederlandNanny, Michiel, Peter en Peter van MarketingTribuneNicolette, Manouk, Nynke van FONK magazine. Erwin en zijn team van Emerce.

Daarnaast ook extra dank aan Maximiliaan Winkelhuis, Melanie Bosveld, Anna Maria Vuijinovic, Jop Quirindongo, Dick van der Lecq, Rene Hofma, Hannes van Raaij, Keith Kornson, Rogier IJzermans, Marije van Weert (Marizzle Official), Jonathan Berhane, Oswald Hoogeveen, Daniel Buchner, Bob ten Berge, Saskia van Gullick, Maarten van Maaren, Laura Veenema, Marissa Bank, JayJay Boske, Floor Handjes, Rebecca van ‘t Velt, Tijmen van ‘t Hul, Folkje Berends, Risto Kuulasmaa, Bas Hakker, Dov Elkabas, Henri Lessing, Peter Markus en Martin van Putten. Sorry als ik mensen ben vergeten 

Fijne jaarwisseling iedereen, zorg goed voor elkaar. Ik kijk uit naar 2024

-

Melanie Butter is mede-oprichter van Agency Engines. In de Reclamebureau100 2024 stijgt zij van 31 naar 25.

[Marketing Report Cannes] Bert Hagendoorn, Fred Moolhuijsen, Sander Verhof en Melanie Butter over Agency EnginesLuister hier naar het lanceringsinterview van Agency Engines in Cannes

Agency Engines

 

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Willem Schouten (Schouten & Nelissen), Bram Holzapfel en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de branding van Schouten & Nelissen

12-04-2024 | 14:05:00
Schouten & Nelissen heeft een nieuwe visuele identiteit en corporate legacy campagne & Sterker gelanceerd. We spreken hierover met Willem Schouten, Brand Manager bij Schouten & Nelissen en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, Executive Creative Directors van VENGEAN.

[Vacancy] Azerion has a position for Key Account Manager Gaming

12-04-2024 | 09:25:00
Azerion is directly looking for a Key Account Manager Gaming

Luxaflex kiest The Cre8ion.Lab als marketingpartner voor internationale samenwerking

12-04-2024 | 09:14:41
Naar verwachting worden in het tweede kwartaal van 2024 de eerste commerciële uitingen naar buiten gebracht.

[Vacancies] Born 05 has a position for a Design Director

12-04-2024 | 09:02:00
Born 05 is is looking for a Design Director -Full-time · Utrecht

[Column] Bas Vlugt: Wakker liggen van 2024

11-04-2024 | 22:28:00
Ik woon al meer dan twintig jaar in Haarlem. Toen wij hier vanuit Amsterdam kwamen wonen, woonde hier in de straat een gepensioneerde man die lithograaf was geweest

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief