Hé wat leuk! Een bericht van... Yvonne Prins

Hé wat leuk! Een bericht van... Yvonne Prins

Samen met Carolien neem ik afscheid van UM. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk en avonturen. 
 
Met een hele grote lach, maar vooral met heel veel trots en liefde kijk ik terug op bijna 9 jaar UM. Het mooiste mediabureau van Nederland met vooral de leukste en beste mensen! En voor ons natuurlijk voor altijd “The Most Wanted Agency” .
  
Ik heb er persoonlijk mogen groeien, samen mogen werken en vooral ook heel veel gelachen met een team met geweldige Smart Rebels, collega's, inspirerende klanten, partners en natuurlijk geweldige campagnes voor de mooiste merken mogen maken. De afgelopen 4 jaar heb ik samen met Carolien, met heel veel plezier, UM mogen leiden en verder mogen uitbouwen tot ‘THE MOST WANTED AGENCY’.

Ik ben enorm trots dat wij hebben laten zien dat deze energieke en innovatieve vorm van (Co)leiderschap tot hele mooie resultaten leidt.
 
Vele prijswinnende campagnes hebben we mogen maken en we zijn de laatste jaren niet voor niets vaak geprezen als een toonaangevend bureau, met een sterke inclusieve & diverse cultuur en vernieuwend leiderschap. Met als kers op de taart natuurlijk de AMMA-bekroning voor het beste Mediabureau van het Jaar. Dit was een avond en een moment om nooit te vergeten.  
 
Wij laten een team met top Smart Rebels, een sterk gewortelde UM-cultuur en een kwalitatief sterk en vooral het mooiste bureau van Nederland achter. Ik heb er alle vertrouwen in dat UM een hele succesvolle toekomst tegemoet gaat. HUP UM.
 
Het was een te gekke reis en ik heb dé tijd van mijn leven gehad. Ik wil iedereen die onderdeel van deze reis is geweest bedanken maar Carolien en alle Smart Rebels van UM Nederland nog net een beetje meer
 
New beginnings here we come! Ik heb er zin in!

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacatures] Media Reverse zoekt een Media Consultant

13-06-2024 | 13:09:00
Media Reverse is per direct op zoek naar Media Consultant - Hilversum

Zorgverzekeraar ONVZ kiest STROOM

12-06-2024 | 12:25:26
STROOM wordt verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en -inkoop

Onno Seelen per 1 september CCO Omnicom Media Group

10-06-2024 | 15:30:00
De transfer van het jaar 2024 tot nu toe: Omnicom Media Group heeft Onno Seelen per 1 september 2024 benoemd tot Chief Commercial Officer

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager

07-06-2024 | 10:08:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Projectmanager - Hoorn

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Research & Insights Executive

06-06-2024 | 07:56:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Research & Insights Executive -Fulltime\Parttime
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.