Heineken bedankt horecaondernemers met Thankswagen

Heineken bedankt horecaondernemers met Thankswagen

Heineken reed het hele land door om vijf horecaondernemers te verrassen. Speciaal voor deze gelegenheid is een tankwagen met bijna 1000 liter bier omgedoopt tot Thankswagen.

De gepersonaliseerde prijs op wielen stopte voor de deur van vijf horecaondernemers die gebruikmaken van de online bestelplatforms van Heineken Horeca voor hun drankbestellingen. De vijf winnaars uit Heerenveen, Enkhuizen, Katwijk, Luttenberg en Lienden, werden op maandag 18 december en dinsdag 19 december verrast door een tankwagen met hun eigen naam erop. De horecaondernemers wonnen allemaal de inhoud van de wagen. De activatie is een initiatief van de horecatak van de bierbrouwer.

Online bestellen

Pieter Vissers, horecadirecteur bij Heineken: “Sinds de lancering van de platformen in 2021 bestellen steeds meer horecapartners van ons hun bier online. Op dit moment geldt dit al voor 93 procent van de bestellingen. We streven naar een toekomst waarbij 97 procent van de bestellingen online plaatsvinden.”

Erik Houtenbos van Café In den Blauwen Bock uit Katwijk: “Het gebeurt niet elke dag dat er een tankwagen met je eigen naam op de stoep staat! We bestellen al jaren bij Heineken, en sinds enige tijd doen we dit online. Dat vinden we erg prettig zo, het verloopt soepel allemaal. Heel bijzonder dat we nu op deze manier worden bedankt voor onze loyaliteit.”

www.heinekennederland.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Counter verwelkomt drie klanten: BauWatch, Urban Future en het Talland College

20-06-2024 | 12:19:00
Met klanten als BauWatch, Urban Future en Talland College verstevigt Counter hun positie binnen de techniek, duurzaamheid en het onderwijs

[Merken100 2024] Dick Gussen: PR en marketing zijn bij Corendon onlosmakelijk met elkaar verbonden

19-06-2024 | 10:14:00
Corendon is genomineerd voor de Merken100 2024, de lijst van de meest invloedrijke merken in Nederland. Wij spreken met Dick Gussen Director of Brand, Media & Partnerships bij Corendon.

[Interview] Isabel Boerdam over De Hippe Vegetariër

12-06-2024 | 14:02:00
We spreken Isabel Boerdam, oprichter en initiatiefnemer van de De Hippe Vegetariër, Week zonder Vlees campagne en Communicatiebureau Green Food Lab.

Counter Content publiceert PR Playbook

11-06-2024 | 09:30:00
Hoe laat jij PR echt voor je merk werken? Raymond Bresching, communicatiestrateeg bij Counter Content, neemt je in 8 stappen mee van het verhaal tot aan een succesvolle executie

Havas Lemz, HAGENS PR en Home Agency ontwikkelen campagne Proteïne-productlijn Optimel

06-06-2024 | 13:06:00
De drielaagse introductiecampagne voor Optimel Proteïne helpt consumenten met een goede dagelijkse verdeling van eiwitten

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.