Marketing Report
Heineken Experience opent tentoonstelling Oracle Red Bull F1-auto van Max Verstappen nieuws

Heineken Experience opent tentoonstelling Oracle Red Bull F1-auto van Max Verstappen

De Heineken Experience biedt het hele jaar door toegang tot een tentoonstelling waar Formule 1 fans de Oracle Redbull F1-racewagen kunnen bewonderen, die in 2018 werd gebruikt door drievoudig Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen. Geïnteresseerden uit heel Nederland kunnen zich nu aanmelden voor kans op vrijkaarten om als een van de eersten de Oracle Red Bull F1-racewagen te bezichtigen. De wagen zal tien maanden lang te zien zijn.

De tentoonstelling maakt deel uit van de bredere samenwerking tussen Heineken, wereldwijd partner van de Formule 1, en drievoudig Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen. Zo brengt de Oracle Red Bull Racing-coureur dit F1-seizoen, in zijn rol als wereldwijd Heineken 0.0 ambassadeur, verantwoord alcoholgebruik onder de aandacht en speelt hij de hoofdrol in de wereldwijde When You Drive, Never Drink-campagne van de brouwer. Hierin brengt Max Verstappen een boodschap over: De beste bestuurder is degene die niet drinkt - tenzij het een Heineken 0.0 is. Als onderdeel van deze campagne introduceerde Heineken deze zomer ook het initiatief Player 0.0: een nieuwe SIM-racecompetitie in samenwerking Max Verstappen, die zelf ook een SIM-racer is.

De Oracle Redbull F1-racewagen van Max Verstappen

Lieke Westendorp: "De Heineken Experience brengt mensen samen en creëert onvergetelijke momenten. In ons historische gebouw vertellen we niet alleen het verhaal van Heineken, maar brengen we dit verhaal óók tot leven. De samenwerking tussen Max Verstappen en Heineken is hiervan een belangrijk onderdeel en heeft vorig jaar talloze racefanaten en Formule 1 fans in Nederland geïnspireerd. Met deze tentoonstelling willen we de Formule 1 op een bijzondere manier tot leven brengen door fans van Max Verstappen en de Formule 1 de mogelijkheid te bieden de Oracle Redbull F1-racewagen - die ook wel bekendstaat als de perfectie op wielen - van dichtbij te aanschouwen. Het is een racewagen met een geschiedenis. De RB14 was in 2018 namelijk Oracle Red Bull's raceauto toen Daniel Ricciardo en Max Verstappen voor het team reden. Max won dat jaar de race in Oostenrijk, wat een iconisch moment was, net als zijn overwinningen in Mexico en Brazilië. Daniel won in China en Monaco met deze briljante auto. Deze tentoonstelling in de Heineken Experience is een unieke kans voor alle F1-fans om deze ongekend succesvolle auto van dichtbij te bekijken."

www.heinekenexperience.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Cannes Lions 2024: De Juryleden uit Nederland

10-04-2024 | 23:30:00
Dit zijn vanuit Nederland de vijf mensen die deel uitmaken van de Cannes Lions 2024 Jury

Heineken hoofdsponsor Amsterdam 750

27-02-2024 | 16:24:00
Amsterdam en Heineken slaan de handen ineen om de 750ste verjaardag van de stad mede mogelijk te maken

Heineken bedankt horecaondernemers met Thankswagen

20-12-2023 | 08:45:00
De gepersonaliseerde prijs op wielen stopte voor de deur van vijf horecaondernemers die gebruikmaken van de online bestelplatforms

[Cross Media Adverteerder] Rafaël Todorovici over Birra Moretti

29-09-2023 | 14:31:00
Birra Moretti is door &.agency voorgedragen als Adverteerder van het jaar en is nu ook genomineerd voor deze prestigieuze prijs. We spreken Brand Manager Rafaël Todorovici.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief