Marketing Report
Heldergroen ontwerpt duurzaam toiletpapier voor The Good Roll nieuws

Heldergroen ontwerpt duurzaam toiletpapier voor The Good Roll

The Good Roll, het Nederlandse bedrijf achter duurzaam toiletpapier, lanceert een limited edition collectie toiletpapier; voorzien van wikkeldesigns in superheldenstriptekenstijl, ontworpen en gedesignd door creatief bureau Heldergroen. 

Limited edition wikkeldesigns

De nieuwe wikkeldesigns van het toiletpapier van The Good Roll vangen de essentie van een positieve strijd en impact, geïnspireerd door iconische superhelden als Batman en Robin. De wikkels bevatten in het midden opvallende woorden die de krachtige actie en betrokkenheid vertegenwoordigen en die nodig zijn voor een betere wereld, zoals "BAM!", "GOOD!" en "GREEN!". Deze limited edition van The Good Roll is een eerbetoon aan de illustratiestijl uit de wereldberoemde strips en krachttermen als "POW," "WHAM," en "BAM".

Door de designs op toiletpapierwikkels te plaatsen, transformeert een alledaags product tot een canvas voor positieve boodschappen. Hiermee wil The Good Roll mensen inspireren om actie te ondernemen, zich betrokken te voelen bij maatschappelijke kwesties en samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Op een positieve manier impact maken

Melle Schellekens, Founder van The Good Roll: "Onze nieuwe positieve designs laten zien dat impact maken tof kan zijn en ook gewoon heel makkelijk. Puur door leuk de juiste keuzes te maken! Het is fantastisch om samen met Heldergroen te werken aan deze limited edition wikkeldesigns."

Arthur Herpel, Managing Partner Heldergroen: "The Good Roll is een prachtig merk dat laat zien dat communicatie over duurzaamheid niet altijd zwaar en serieus hoeft te zijn. Deze samenwerking past daarom perfect in ons straatje om vanuit positieve energie de wereld een stukje mooier te maken."

De limited edition wikkeldesigns zijn nu exclusief beschikbaar in de webshop van The Good Roll, en dragen bij aan The Good Roll's voortdurende inzet om veilige en schone toiletten wereldwijd toegankelijk te maken.

www.heldergroen.nl

www.thegoodroll.com

Lees ook:

Coca-Cola en Too Good To Go bundelen krachten tegen verspilling

21-11-2023 | 07:30:00
Eind vorig jaar startte Too Good To Go – de marktplaats voor voedseloverschotten – met het aanbieden van Magic Pakketten die thuis geleverd worden

[Column] Bas Vlugt: Effies 2023, de reclamewereld haat zichzelf

17-11-2023 | 10:44:00
Op de dag dat de Effie Awards het 40-jarig bestaan vierde, stelde een commissie van de Verenigde Naties vast dat Israël op het punt staat genocide te plegen in Gaza en werd bekend dat voor elke tank van de Oekraïne die Rusland kapot schiet Oekraïne 4,5 Russische tanks kapot schiet - die ratio kon wel eens net hoog genoeg zijn voor Oekraïne om de oorlog te winnen of net niet, dat kan ook

Gardeners werkt voor Lowlander

10-11-2023 | 14:12:00
Lowlander, het biermerk dat brouwt met botanicals (kruiden, specerijen en fruit), kiest na een pitch ervoor om met Gardeners samen te werken om de merk- en impact-communicatie beter over de bühne te krijgen. Gardeners gaat aan de slag met de merkstrategie en campagne-ontwikkeling

bvA roept bedrijven op duurzame doelen bekend te maken

06-11-2023 | 23:32:49
De bond van Adverteerders (bvA) roept bedrijven in een statement op om te stoppen met greenhushing: het stilhouden van duurzame doelen. De bvA ziet dat de trend zich doorzet waarbij bedrijven hun duurzame doelen voor zich houden

Meer reclameverboden realistisch na verkiezingen

27-10-2023 | 08:32:00
Het is realistisch dat er na verkiezingen een meerderheid in de Tweede Kamer ontstaat voor meer reclameverboden

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.