Marketing Report
HEMA Almelo opent vernieuwd winkelconcept

HEMA Almelo opent vernieuwd winkelconcept

HEMA Almelo opent haar verbouwde winkel op maandag 14 februari aan De Galerij 14. De winkel telt bijna 1200 vierkante meter en is ingericht volgens het meest recente HEMA winkel- en restaurantconcept.

Machiel Lagerweij, directeur winkeloperatie HEMA: “Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Al sinds 1965 maakt HEMA het dagelijks leven van onze klanten in Almelo beter, leuker en makkelijker met duurzame producten en diensten. Allemaal van goede kwaliteit, typisch Nederlands én voor een scherpe prijs.”

Voor het restaurant is HEMA keuken ontwikkeld, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Zo heeft het restaurant een balie waar salades, broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100 procent natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar HEMA-receptuur ontwikkeld. HEMA speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezondere maaltijden.

www.hema.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief