HEMA neemt maatregelen in verband met coronacrisis

HEMA neemt maatregelen in verband met coronacrisis

HEMA heeft een aantal maatregelen genomen om haar bedrijfsactiviteiten te continueren tijdens de coronacrisis. De retailer zegt dat de continuiteit van het bedrijf op korte termijn niet in het geding is, maar om deze op langere termijn te kunnen waarborgen, heeft het een aantal maatregelen genomen.

HEMA stelt dat het haar winkelhuur met een aantal verhuurders in overleg heeft verlaagd en benadrukt dat het bewust deze niet heeft willen opschorten, omdat het ook begrijpt dat vastgoedeigenaren zich geconfronteerd zien met uitzonderlijke situaties.

HEMA stelt dat de verhuurders te begrijpen in welke situatie HEMA zich bevindt en liever gedeeltelijke betaling te wensen dan uitgestelde betalingen.

HEMA heeft strenge (hygiëne)maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat haar winkels in Nederland open kunnen blijven. Hiermee wil HEMA blijven voorzien in de dagelijkse behoeften van haar klanten. HEMA merkt dat klanten dit waarderen, omdat klanten nog steeds naar de winkels komen. Verder ziet het bedrijf dat klanten meer online bestellen. Sinds het najaar van 2018 is HEMA in handen van Marcel Boekhoorn.

www.hema.net
www.hema.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.