Marketing Report
HEMA verkoopt pyjama’s voor War Child nieuws

HEMA verkoopt pyjama’s voor War Child

HEMA zet zich al jaren in om geld op te halen voor kinderen in conflictgebieden. Samen met War Child verkoopt de retailer pyjama’s waarvan een kwart van de opbrengst naar het goede doel gaat.

War Child zet zich in voor kinderen die opgroeien in oorlogsgebieden en geeft essentiële psychosociale ondersteuning. Er is een pyjama voor het hele gezin, inclusief de hond.

Wilma Veldman, CPO bij HEMA: “Er zijn helaas te veel kinderen op deze wereld die dagelijks geconfronteerd worden met gruwelijke situaties in oorlogsgebieden. Natuurlijk weten we dat we die oorlogen niet kunnen stoppen. Maar het is voor ons wel belangrijk om deze kinderen te helpen bij het verwerken van hun traumatische ervaringen en het bieden van een nieuwe start. We willen ze de kans geven om weer te dromen en gewoon kind te zijn.”

De pyjama's zijn verkrijgbaar in HEMA-winkels en online. De actie loopt tot het einde van het jaar.

www.hema.nl

www.warchild.nl

www.famavolat.nl

Lees ook:

Fama Volat ontwikkelt campagne Beekse Bergen

25-01-2024 | 09:45:00
De campagne laat de totaalbeleving van Beekse Bergen zien en dat – wanneer je wakker wordt tussen de wilde dieren – safari als nooit tevoren wordt beleefd

Bram van der Kroon verruilt Fama Volat voor StudioM

18-01-2024 | 11:03:00
Creatief directeur Bram van der Kroon verlaat Fama Volat en gaat leidinggeven aan verschillende creatieve teams en Creative Leads van StudioM

Fama Volat en HEMA komen met gepersonaliseerde AI-pyjamaverhaaltjes

20-11-2023 | 05:00:00
De tool is gemaakt om het slaapritueel en voorlezen weer een boost te geven

Fama Volat en Van den Borne haken in op aanstaande geboorte olifantjes

02-11-2023 | 09:49:00
Van den Borne lanceert samen met Fama Volat een campagne die inhaakt op de aanstaande geboorte van drie olifantjes in de Beekse Bergen.

Fama Volat ontwikkelt uuro-campagne voor Brainport Eindhoven

01-11-2023 | 15:24:33
Met de introductie van de valuta uuro weet Brainport de aandacht op het uitgavenpatroon van jongeren te vestigen. Het concept is neergezet door Fama Volat.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.