Herbalife gaat partnership aan met shorttrackster Xandra Velzeboer

Herbalife gaat partnership aan met shorttrackster Xandra Velzeboer

Herbalife kondigt een partnership aan met de Nederlandse shorttrackster Xandra Velzeboer. Het partnership markeert een samenwerking tussen een bedrijf dat zich inzet voor de bevordering van een gezonde en actieve levensstijl en een topsporter die mede door deze levensstijl op het hoogste internationale niveau schittert. 

Sinds haar debuut op het internationale podium in 2021 heeft Xandra Velzeboer een reeks prestaties neergezet die haar tot een kampioen hebben gemaakt. Op 22-jarige leeftijd heeft ze niet alleen diverse bronzen en zilveren medailles behaald, maar heeft ze goud gewonnen op EK's, WK's en zelfs op de Olympische Spelen van 2022, waar ze deel uitmaakte van het winnende relay-team. 

Op het afgelopen WK in Rotterdam toonde de wereldrecordhoudster op de 500 meter haar klasse. In de Ahoy veroverde ze een zilveren medaille op de 500 meter en de wereldtitel op 3.000 meter relay. 

Het partnership tussen Herbalife en Xandra Velzeboer begon op 1 maart 2024 en zal doorgaan tot augustus 2026. Daardoor omvat het meerdere EK’s en WK’s en de Olympische Spelen van 2026 in Milaan.  

Campagnes en sociale media 

De partnership zal zich concentreren op verschillende activiteiten, waaronder campagnes en sociale media, waar Xandra's invloed en enthousiasme voor een gezonde levensstijl zullen worden benadrukt via video, foto en audiocontent. Daarnaast zal Xandra beschikbaar zijn voor activiteiten, zoals contentcreatie, aanwezigheid bij evenementen, clinics en meer. Op sociale media zal Xandra posten op Instagram. 

Bart Quist, Manager Events & Sports Partnerships van Herbalife: "Dit partnerschap belooft een inspirerende samenwerking te worden tussen Herbalife en Xandra Velzeboer. De Herbalife24 producten dragen bij aan de prestaties van Xandra. Daarmee inspireert zij sporters op elk niveau om met een gezonde en actieve levensstijl ook het beste uit zichzelf te halen." 

Xandra Velzeboer: "Ik ben blij dat een bedrijf als Herbalife mij de komende jaren gaat ondersteunen om samen mijn prestaties naar een nóg hoger niveau te tillen!" 

Herbalife verlengde onlangs het sponsorschap met internationaal voetbalicoon Cristiano Ronaldo. Ook de Belgische voetbalbond en onder andere de Olympische Comités van Italië, Griekenland en Mexico verbonden eerder al hun naam aan het merk. 

www.herbalife.com

www.house-of-communication.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

ICI PARIS XL Benelux start samenwerking met Serviceplan Make

23-05-2024 | 11:45:00
Vanaf mei 2024 werkt Serviceplan Make Benelux, onderdeel van de wereldwijde Serviceplan Group, officieel samen met ICI PARIS XL Benelux

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Strategy Director

14-05-2024 | 09:12:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Strategy Director

[Project] De evolutie van Lumion: een duik in de vernieuwde wereld van 3D-rendering

30-04-2024 | 08:56:00
Aleca Balasiu is Head of Marketing bij Lumion. Zij zet uiteen welke veranderingen deze software de afgelopen tijd heeft ondergaan.

Serviceplan Make en Kérastase lanceren campagne met actrice Sydney Sweeney 

16-04-2024 | 10:03:00
Serviceplan Make Benelux heeft de krachten gebundeld met Kérastase voor de lancering van de productlijn van het haarverzorgingsmerk

[Vacancies] Serviceplan has a position for a Customer Journey Director

28-03-2024 | 07:16:00
Serviceplan Group Netherlands on behalf of The Marcom Engine is looking for a Customer Journey Director -Fulltime
  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.