Marketing Report
Het Koninklijk Concertgebouworkest kiest reclamebureau Bijvoorkeur nieuws

Het Koninklijk Concertgebouworkest kiest reclamebureau Bijvoorkeur

Het Koninklijk Concertgebouworkest heeft Bijvoorkeur gekozen als zijn reclamebureau. Bijvoorkeur werkt inmiddels aan de eerste opdracht: de campagne rondom Opening Night, het concert dat de jaarlijkse opening van het seizoen aankondigt.

Het Koninklijk Concertgebouworkest is opgericht in 1888. Het geeft jaarlijks zo’n 80 concerten in Het Concertgebouw en 40 op andere belangrijke podia. Daarnaast bereikt het muziekliefhebbers wereldwijd met video’s, streams, radio- en tv-uitzendingen en leidt het jonge talentvolle jonge musici op voor het orkestvak.

Bijvoorkeur, het bureau dat eind vorig jaar werd opgericht door Thijs de Boer en Budi Gonzalez de Chaves, zal voor het Koninklijk Concertgebouworkest de campagnes en activaties ontwikkelen. Een belangrijke doelstelling daarbij is om merkvoorkeur bij een bredere doelgroep te verkrijgen, en tegelijkertijd de huidige liefhebbers te koesteren.

Wietske Kuiper, hoofd marketing, communicatie en verkoop van het Koninklijk Concertgebouworkest: “We hebben bij het Concertgebouworkest natuurlijk veel creativiteit in huis, en niet alleen bij de orkestleden. Maar reclame is een vak apart en we zijn erg blij dat Bijvoorkeur ons daarbij gaat helpen. De eerste campagne voor Opening Night is echt een heel fijn begin van een mooie samenwerking.”

Budi Gonzalez de Chaves, mede-oprichter van Bijvoorkeur: “Om zo’n merk van wereldniveau als klant bij ons jonge bureau te mogen verwelkomen is natuurlijk erg gaaf. En ondanks het feit dat Thijs een paar jaar hobo heeft gespeeld, is deze cultuurinjectie ook meer dan welkom voor het bureau.”

www.bureaubijvoorkeur.nl

 

Lees ook:

[Budi & Thijs] De consument heeft bijna altijd ongelijk

18-11-2023 | 13:21:00
Thijs, het zijn gekke tijden. Zo schijnt de kloof tussen burgers en politici te moeten worden verkleind. Politici moeten meer op ons lijken, meer onze taal spreken. Je ziet nu al in de 2e kamer waar dat toe leidt. Scheldpartijen en bedreigingen, net als zaterdag op het voetbalveld. Van mij mag de kloof weer lekker groot worden Thijs. Ik wil niet dat politici op de gewone mens lijken.

[Interview] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer: We kennen maar één bureau dat merkvoorkeur belooft

02-11-2023 | 09:16:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event. We spreken Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer, oprichters van bureau Bijvoorkeur.

[Budi & Thijs] Reclame rookgordijnen

23-10-2023 | 14:09:00
Als meester-woord-patissier weet jij als geen ander hoe mensen achter de zoete geur van woorden aan kunnen lopen

Nominaties Audify Awards bekend

02-10-2023 | 14:25:00
Kanshebbers zijn de radiocampagnes van Rijksoverheid, Douwe Egberts, KLUUN, Squla, Van Haren en dé VakantieDiscounter

[Budi & Thijs] ROI? Lang leve de verspilling!

20-09-2023 | 09:56:00
Nu we ons eigen bureau hebben, leek het me goed om even stil te staan bij wat kengetallen. In het bijzonder ROI, Return on Investment
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.