Hugo Blom, Ernst Keyzer, Marscha Krouwel en Edwin Reinerie MMA-bestuur

Hugo Blom, Ernst Keyzer, Marscha Krouwel en Edwin Reinerie MMA-bestuur

Hugo Blom (VPRO), Ernst Keyzer (PXR), Marscha Krouwel (Hearst Netherlands) en Edwin Reinerie (Winq Media) treden toe tot het Bestuur Magazine Media Associatie (MMA).

MMA-bestuur breidt uit

Hugo Blom is uitgever van de VPRO Gids. Hij is verantwoordelijk voor de exploitatie en multimediale strategie van de VPRO Gids. Hugo vertegenwoordigt in het MMA-bestuur de gezamenlijke uitgevers van omroepbladen die bij de MMA zijn aangesloten.

Ernst Keyzer is managing director van PXR, de uitgeverij achter het magazinemerk Voetbal International en de merken Voetbalprimeur en GPBlog. Onlangs breidde PXR het portfolio uit met de overname van techtitel Bright van RTL.

Marscha Krouwel is CEO Hearst Netherlands. Deze multimediale uitgeverij brengt kwaliteitsmerken als ELLE, Quote, Quest, National Geographic en Men’s Health op de Nederlandse markt.

Edwin Reinerie is CEO en founder van Winq Media. Als ruim 17 jaar is Winq magazine Nederlands grootste queer lifestyle magazine. Nadat Edwin jarenlang hoofdredacteur van het magazine was, legde hij deze functie onlangs neer. Hij schrijft nog wel mee aan het magazine en de online platforms.

Maximale waarde

Erwin van Luit, bestuursvoorzitter MMA: "Ik ben heel blij dat Marscha, Edwin, Ernst en Hugo ons bestuur komen versterken. Door hun komst hebben we in het MMA-bestuur een goede afspiegeling en vertegenwoordiging van de verschillende soorten magazine-uitgevers. En dat is belangrijk, ons doel als MMA is immers om maximale waarde toe te voegen voor al onze leden. Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe bestuursleden hier samen met het reeds zittende bestuur een goede invulling aan zullen geven."

In het huidige MMA-bestuur hebben naast de vier nieuwe bestuursleden Erwin van Luit (voorzitter/Roularta Media Nederland), Martijn van der Spek (penningmeester/VDS Publishers), Arjan Kropman (F&L Media) en Joyce Nieuwenhuijs (DPG Media) zitting.

www.mma.nl

www.hearst.com

Lees ook:

Vernieuwde Mercurs terug in 2024

21-12-2023 | 09:08:00
Volgens brancheorganisatie Magazine Media Associatie (MMA) vragen de ontwikkelingen in de sector om andere vakprijzen

Hilmar Mulder opnieuw aan kop in Tijdschriften50 2024, Helene van Santen springt naar nummer 2

08-12-2023 | 09:10:00
Hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder voert de Tijdschriften50 aan, de lijst met de meest invloedrijke personen uit de Nederlandse magazinewereld

[Onderzoek] Eén op vier Nederlanders gooit sinterklaas- of kerstcadeau ongebruikt weg

28-11-2023 | 08:00:00
Ontvangen presentje zorgt bij 51 procent voor teleurstelling

Zes op tien Nederlanders willen meer lezen

22-09-2023 | 10:32:00
Hoewel Nederlanders moeite ervaren om tijd vrij te maken voor lezen, heeft het een ontspannend effect op maar liefst 68 procent van hen.

[Interview] Barbara Barend: Helden Magazine vertelt het verhaal achter de topsporter

01-03-2023 | 09:00:00
Barbara Barend, oprichter van Helden Magazine, stijgt van nummer 18 naar nummer 9 in de Tijdschriften50. We spreken haar

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.