Marketing Report
In memoriam Paul Pertijs nieuws

In memoriam Paul Pertijs

Door Lodewijk Varossieau

Helaas is Paul Pertijs veel te vroeg overleden, maar zijn legacy leeft voort. Als klant van het eerste uur hebben we met Paul meer dan 10 jaar bijzonder werk mogen maken. Niet in de laatste plaats dankzij Paul zelf. 

Hij legde de lat altijd hoog, haalde het maximale uit de mensen, het werk en het bureau. Een nacht doorwerken om de deadline van het eerste Greed Magazine te halen? Dan stond Paul ’s ochtends als eerste met worstenbroodjes voor de deur. Met bladgoud bedrukte abri’s midden in de financiële crisis? Screw the crisis! Als lokale juwelier in Breda de aanval openen op diamantstad Antwerpen? De ambitie van Paul en House of Pertijs was grenzeloos. Alles kon, niets was te gek. Als #bebrave ergens op is gebaseerd, dan is hij het. 

In de jaren dat we met elkaar hebben gewerkt, hebben we zo ongeveer alles gemaakt en samen meegemaakt. Van advertenties, billboards en campagnes tot acties, sponsoring en events. Behalve sale, daar hield Paul niet van. In plaats van de prijs verlagen schroefde Paul liever de verwachting en de beleving omhoog. Hoe groter de begeerte, hoe mooier hij het vond. Want naast familieman, sportman en zakenman was hij eigenlijk ook een briljante reclameman. Hij beheerste alle facetten en was zijn tijd als juwelier ver vooruit. 

Wij gaan Paul vreselijk missen als klant, als ambassadeur en als vriend. En we gaan er alles aan doen om zijn legacy samen met team House of Pertijs voort te zetten.

No one will live forever.
Legacy does. 

Lodewijk Varossieau is oprichter en CEO van SUPERREBEL GROUP

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief