IN10 en GRRR gaan verder als Norday

IN10 en GRRR gaan verder als Norday

IN10 en GRRR, beide onderdeel van Handpicked, gaan verder als Norday. Hierdoor ontstaat een design- en innovatiebureau met 68 medewerkers in Rotterdam en Amsterdam, onder leiding van managing director Rebecca Stadman. Het vernieuwde bureau richt zich op mensgerichte innovatie.

Managementteam en opdrachtgevers

Het managementteam van Norday bestaat uit Rebecca Stadman (MD), Rolf Coppens (creatie), Marlies de Gooijer (strategie), Geoffrey Jansen (business), en Wade de Wit (operations). Gezamenlijk bestaat het portfolio uit award-winning projecten voor opdrachtgevers zoals The Ocean Cleanup, Fastned, Stedelijk Museum Amsterdam, zorginstellingen Cordaan en Thebe, Anne Frank Stichting, NPO, Rijksoverheid, meerdere ministeries en Gemeente Rotterdam en Amsterdam.

Rebecca Stadman, Managing Director Norday: "De samenwerking binnen Handpicked maakte de match tussen GRRR en IN10 snel voelbaar. Beide bureaus werken al decennialang aan zinvolle en positieve verandering. Doordat we nu samengaan, hebben we meer gecombineerde expertise en daarmee meer slagkracht en wendbaarheid. Daarbij heeft het talent binnen Norday nu ook extra ruimte om zich te kunnen focussen op hun inhoudelijke expertise en digitale creativiteit, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, AI en toegankelijkheid. Met Norday ontwikkelen we niet alleen oplossingen voor eindgebruikers, maar helpen we onze klanten ook echt te transformeren, door innovaties te laten landen in de organisatie."

Rolf Coppens, Creative Director Norday: "De uitdagingen bij onze opdrachtgevers zijn steeds vaker complex en klanten zoeken naar nieuwe manieren om onderscheidend en toekomstbestendig te zijn. Onze gezamenlijke unieke kracht ligt in het combineren van inhoudelijke expertise op de domeinen met de beste digitale creativiteit, vanuit een lange termijn strategie."

Bjorn Stolte, CSO Handpicked: "De fusie is in lijn met de ambitie van Handpicked om steeds vaker strategisch partner te zijn van opdrachtgevers met complexe veranderopgaven. Met de inzet van Handpicked expertise vanuit de verschillende gespecialiseerde agencies, en vanuit één geïntegreerde strategie."

www.norday.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Teun Verheij en Tim Nome starten Track Record samen met SportVibes

12-07-2024 | 10:42:00
Track Record gaat zich focussen op commerciële groei van merken en rechthoudende organisaties

SPAR university, RetailMedia.One en Talpa Media lanceren retailmediaprogramma gericht op hoogopgeleide Gen-Z

11-07-2024 | 09:00:00
Deze exclusieve samenwerking ondersteunt merken en werkgevers om in contact te komen met hoogopgeleide Gen-Z

Bambuu oprichters lanceren AI-agency BAI.agency

01-07-2024 | 15:17:00
Bas van Petten en Sietse Kingma, de oprichters van marketingbureau Bambuu, kondigen de lancering aan van hun AI-agency, BAI.agency.

De Pathé Groep lanceert Pathé Home in Frankrijk

25-06-2024 | 11:03:00
Jacques Hoendervangers wordt eindverantwoordelijk voor Pathé in België en Zwitserland en Marco van Demen voor de commerciële uitrol van Pathé Home

Mark Woerde lanceert initiatief Creative Under Fire

11-06-2024 | 12:44:00
Om creatieven in hun gezondheid te ondersteunen, wordt het initiatief "Creative Under Fire" gelanceerd.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.