Marketing Report
Incentro en MS Schippers ontwikkelen app om veehouderij te vergemakkelijken

Incentro en MS Schippers ontwikkelen app om veehouderij te vergemakkelijken

MS Schippers, een familiebedrijf dat producten en diensten ontwikkelt voor de veehouderij, lanceert in samenwerking met IT-bedrijf Incentro een boerenapp die gericht is op het werken in de stal. De app helpt moderne ondernemers in de veehouderij om gemakkelijk materialen te kunnen bestellen: ook offline in de stal.  

Incentro heeft op basis van gebruikersdata en nieuwe inzichten in de markt, de boerenapp voor MS Schippers gebouwd. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor de veehouderij, omdat er een forse toename is in het online bestellen van materialen, zoals hygiëne- en verzorgingsmiddelen, stalbenodigdheden en transportmiddelen. Echter zijn de omstandigheden in de stal soms verre van optimaal om dit bestelproces moeiteloos te doorlopen, onder andere vanwege slecht of geen internetbereik op de werkvloer. Een nieuwe technische constructie en gebruikersdata zorgt voor een gebruiksvriendelijk platform.

John van Beek, e-commerce manager MS Schippers: "Als familiebedrijf zijn we al meer dan 50 jaar actief met het dienen van de veehouderij. Bij de realisatie van de app hebben we feedback van klanten en gebruikersdata als uitgangspunt genomen; eenmalig inloggen, recente bestelgeschiedenis is zichtbaar én de app is offline ook beschikbaar. Op deze manier kunnen we klanten nog gerichter dienen met het bestellen. In Incentro hebben wij een partner gevonden die full-service met ons meedenkt."

Martijn van den Berg, Mobile developer Incentro: "MS Schippers kwam met de vraag om een app te ontwikkelen die het werk in de veehouderij vergemakkelijkt. We hebben onderzoek gedaan naar welke constructie het meest geschikt is voor het werken in de stal en hebben op basis daarvan een eenvoudig te hanteren app gebouwd. Hiermee hopen we het werk van veehouders aangenamer te maken."

www.incentro.com
www.schippers.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief