Marketing Report
Incentro verkozen tot een van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Incentro verkozen tot een van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Bij het European Best Workplaces-event 2021 is Incentro verkozen tot één van de Best Medium Workplaces (50 tot 499 medewerkers). Het event en de uitverkiezing zijn georganiseerd door Great Place to Work en The Economist Group.

Op het European Best Workplaces event werden 150 organisaties, in drie verschillende categorieën van 50 organisaties elk, verkozen tot een Best Workplace. Great Place to Work identificeert de beste werkplekken in Europa door te analyseren wat de status is op gebied van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties en het onderzoekt bij meer dan een half miljoen werknemers in meerdere landen wat de belangrijkste factoren zijn die geweldige werkplekken creëren. Om in aanmerking te komen voor een plek op de lijst van Best Workplaces Europa, moeten organisaties eerst worden geïdentificeerd als Best Workplace in hun eigen land.

In juni 2021 verwierf Incentro een tweede plaats in categorie Large Workplaces en won het een Special Award voor Betekenisvolle Waarden bij het Nederland Best Workplaces event 2021.In de optiek van Incentro kunnen er alleen uitzonderlijke resultaten geboekt worden als er geweldige medewerkers achter zitten. Autonomie, vertrouwen, lef en vrijheid zorgen dat niet alleen klanten maar ook medewerkers tevreden zijn. Het is een belangrijk onderdeel van de werkcultuur en het heeft er mede voor gezorgd dat Incentro sinds 2010 wordt gecertificeerd als Great Place to Work. De uitverkiezing tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021 wordt door Incentro gezien als een groot compliment.

www.incentro.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief