Marketing Report
Inschrijving van de DDMA EMAS Awards 2024 geopend nieuws

Inschrijving van de DDMA EMAS Awards 2024 geopend

Op 27 juni 2024 organiseert branchevereniging DDMA een nieuwe editie van de Email Marketing Automation Summit (EMAS). De EMAS is een kennisevenement op het gebied van e-mail marketing automation en een no-brainer voor iedere (e-mail)marketeer. 

Tijdens de EMAS krijgen bezoekers toegang tot inzichten die niet zomaar verkrijgbaar zijn door even te Googelen of op openbare platformen. Alle content is one-of-a-kind en van onschatbare waarde voor jouw bedrijfspraktijk. Topics die onder meer aan bod komen: De toekomst van marketing automation,(generative) AI, deliverability, security, cookieless, leadgeneratie, databasegroei, design, creatie en copy, legal en privacy, analytics, tooling, de rol van de (e-mail)marketeer van de toekomst, en nog veel meer. De line-up van de EMAS wordt op dit moment nog samengesteld. Sprekers volgen binnenkort.

Inschrijving EMAS Awards 2024 geopend

Traditiegetrouw worden tijdens de EMAS de EMAS Awards uitgereikt. De inschrijving hiervoor is geopend. Ambitieuze e-mailmarketing (automation) professionals kunnen dit jaar deelnemen in drie categorieën: Email Marketing Automation Excellence, Best Outstanding Email en Young Talent. De uitreiking vindt plaats tijdens de EMAS op 27 juni in de Kromhouthal in Circa Amsterdam.

De vakjury bestaat uit experts vanuit verschillende hoeken van de data-driven marketingindustrie: Juryvoorzitter Joris de Bruijne (SOLVM), Niels Gleditzch (Albert Heijn), Alexandra Stuij (Nederlandse Loterij), Jill Steffen (Freelance data marketeer), Kevin Duijndam (Air France-KLM), Wilbert Heinen (Centraal Beheer), Roxsane Maxwell (Zingo Pow), Jos Meijer (In Good Company) en Maxime Mittelmeijer (Coolblue). 

Voor de bureaus: De Battle of the Agencies staat ook dit jaar weer op het programma. In deze competitie strijden bureaus om wie de beste e-mailcampagne maakt voor een nader te bepalen opdrachtgever. De inschrijving hiervoor opent binnenkort.

Early-bird tickets zijn nu verkrijgbaar (tot en met 17 maart).

www.emas.nu

www.ddma.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] DPG Media zoekt een Senior E-mail marketeer - NL/BE

08-04-2024 | 08:30:00
DPG Media is per direct op zoek naar een NL/BE - Senior E-mail marketeer -Amsterdam/Antwerpen 

Inschrijving van de EMAS Battle of the Agencies 2024 geopend

19-03-2024 | 12:21:01
In deze bureaucompetitie strijden bureaus om wie de beste e-mailcampagne maakt voor een opdrachtgever

Colourcake gaat aan de slag voor The Social Hub

28-06-2023 | 14:27:49
The Student Hotel wordt The Social Hub. Met nog steeds hetzelfde credo: studenten verdienen beter — maar met meer focus op het verbeteren van de samenleving en geïnspireerd door haar gemeenschap zal The Social Hub deze boodschap verspreiden met behulp van Colourcake

[Vacatures] DPG Media zoekt een E-mail Marketeer

26-06-2023 | 10:27:00
DPG Media is per direct op zoek naar een E-mail Marketeer - Amsterdam

Thermen Resorts, T-Mobile, Jisk Flikweert en Happy Horizon winnaars EMAS Awards 2023

23-06-2023 | 11:32:00
De winnaars van de DDMA EMAS Awards zijn bekendgemaakt

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief