Marketing Report
Interview Cillian Murphy over Oppenheimer in JFK nieuws

Interview Cillian Murphy over Oppenheimer in JFK

In het recentste nummer van JFK vind je een interview met Cillian Murphy, die de hoofdrol vertolkt in Oppenheimer.

Meest complexe rol tot nu toe

Volgens Cillian Murphy zelf is de rol van J. Robert Oppenheimer de meest complexe die hij tot nu toe heeft gespeeld. Cillian Murphy: "Ik was het meest geïnteresseerd in het overbrengen van de tegenstrijdigheden in de man. Na de eerste Trinity-test was hij trots, na de bommen op Hiroshima en Nagasaki veranderde dat in afschuw en schuldgevoelens." Volgens Cillian Murphy was Oppenheimer een man die zijn genialiteit als last met zich meedroeg. Het was geen gave, maar een last voor hem.

Op het moment dat de opnames voor Oppenheimer begonnen, startte ook de oorlog in Oekraïne. Cillian Murphy: "Iedereen weet wat voor verschrikkelijks er gebeurt in Oekraïne. De film stelt vragen aan het publiek. Wat laat deze film je voelen met de huidige wereldgebeurtenissen in je achterhoofd? De film moet het publiek uitdagen om zijn eigen respons te formuleren over wat er nu gebeurt."

Liever anonimiteit dan spotlight

Oppenheimer tekent Cillian Murphy’s eerste hoofdrol in een grote film. Daarmee komt ook een zekere beroemdheid om de hoek kijken. Iets waar de acteur met gemengde gevoelens naar kijkt. Cillian Murphy: "Ik wil goed werk leveren en als je geluk hebt, krijg je erkenning. Wat zorgt voor een spotlight, maar liever blijf ik in de anonimiteit. Als er een manier was om alleen de films te maken en daarna naar huis te gaan, dan zou dat hemels zijn. Het helpt als ik in het project geloof, zoals Oppenheimer, maar ik ben niet ontworpen om over mijzelf te praten."

Fotograaf: Trunk Archive/Tomo Brejc

www.jfk.men

 

Lees ook:

[Interview] Piet Penninx over The Bike

13-09-2023 | 08:56:00
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Piet Penninx over zijn site TheBike.nl.

Targetspot (Azerion) gaat programmatic advertising verkopen van Dag en Nacht Media

25-07-2023 | 17:32:00
Dag en Nacht Media (dat onderdeel is van Podimo) heeft een contract afgesloten met de audiotak van Azerion, Targetspot. In deze samenwerking zal programmatic podcast advertising centraal staan

[Interview] Siebren Hazelhoff Roelfzema over Streamwijzer

19-07-2023 | 10:38:31
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag: Siebren Hazelhoff Roelfzema over zijn site Streamwijzer.

[Vacancy] Azerion has a position for Content Manager

29-05-2023 | 11:45:00
Azerion is directly looking for a Content Manager - Schiphol-Rijk, Noord-Holland

XITE en Azerion slaan handen ineen voor ad sales samenwerking in Duitsland

23-05-2023 | 10:12:00
De premium advertentie-inventory op XITE's tv-zenders en tv-app, zal direct en programmatic worden aangeboden via Azerion's in-house supply-side platform
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.