[Interview] Hoofdredacteur Paul van Riessen over de Quote 500 2022

[Interview] Hoofdredacteur Paul van Riessen over de Quote 500 2022

Dit jaar wordt de Quote 500 voor de 26ste keer gepubliceerd, een uitgave van Hearst Netherlands. Niets minder dan een instituut in het Nederlands medialandschap. Aan de vooravond van publicatie is hoofdredacteur Paul van Riessen bij ons te gast.

Paul van Riessen: "De dynamiek in de Quote 500 door de jaren heen is enorm. Je hebt dit jaar een vermogen van 120 miljoen euro nodig om in de lijst te komen. In de eerste editie van de Quote 500 was dat nog 9 miljoen euro. Wat ik zelf leuk vind, is dat meer dan de helft van de mensen in de lijst met lege handen is begonnen. Dat zijn stuk voor stuk jongens en meiden boeken. Het gaat om mensen die denken: om de huur te kunnen betalen kan ik een baan nemen maar ik kan ook de zolderkamer op en als ondernemer mijn eigen bedrijf beginnen - dat vinden veel mensen inspirerende verhalen," 

Kijk dit boeiende interview hier:

www.quotenet.nl/quote-500
www.hearst.nl


Kijk ook:

[Interview] Bodine van Styrum (Open Now): we waarborgen gedrag door het hele proces heen

[Interview] Sophie van der Schaft over &.media group

[Interview] Ate van der Meer: Snakeware levert elke keer meer dan de klant verwacht

[Interview] Bonnie van Doorn: SuperRebel helpt klanten te focussen op hun merk

 

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.