Marketing Report
[Interview] Jeroen Verkroost over de deelname aan de Media Rally 2018

[Interview] Jeroen Verkroost over de deelname aan de Media Rally 2018

Op vrijdag 26 oktober wordt de eerste editie van de Media Rally verreden. Jeroen Verkroost, Managing Director Digital Omnicom Media Group en rijdend voor OMD, neemt deel samen met Dave Frauenfelder, Head of Commercial Communications Ziggo, VodafoneZiggo. Wij bellen met Jeroen.

Dag Jeroen, kun jij OMD en VodafoneZiggo introduceren?

VodafoneZiggo is een unieke combinatie van twee sterke merken met als doel plezier en vooruitgang te brengen met elke verbinding. Ziggo zorgt voor perfecte WiFi en biedt prachtige content zoals Ziggo Sport en het beste van HBO. Dat is het plezier van Ziggo!

OMD is een echt communicatiebedrijf, een datagedreven mediabureau met een digitaal hart. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze maatschappij en economie, dus daarom is de combinatie VodafoneZiggo en OMD perfect.

In weke auto gaan jullie rijden?

Dankzij goede connecties bij Hertz, nóg een bedrijf dat van vooruitgang houdt, hebben we een beul, een beest van een auto tot onze beschikking.

Wij treden aan met de Ford Shelby GT-H. Deze intimiderende Amerikaan legt met zijn 5 liter motor maar liefst 435PK op het asfalt… Met de Ziggo Zomerhits over de speakers knallen we straks als eersten over de finish in onze eigen high-speed Ziggo Dome.

Zoveel kennis over marketing, mediastrategie, digital en telecom bij elkaar; dat moet wel een winnende combinatie zijn. Waarin schuit jullie kracht?

De combinatie Ziggo en (auto)Sport is een natuurlijk sowieso een garantie voor succes. En het past! Plezier en vooruitgang zijn de perfecte thema’s voor deze MediaRally. Tel daarbij op dat wij dankzij overvloedige bandbreedte en perfect bereik altijd volledig in verbinding staan met onze doelgroep en je begrijpt dat we onze Power Promise helemaal waar gaan maken.

Wat is het laatste nieuws?

We willen de MediaRally competitie niet wijzer maken dan ze al zijn. Dus tot aan de finish is het enige geluid dat je van ons hoort onze ronkende 8 cylinder!

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Wij zijn dol op een beetje competitie, dus we dagen Allard Ruyl en Willem-Albert Bol uit om bij de MediaRally te laten zien wat ze waard zijn op de weg.


Lees alles over de Media Rally 2018 en hoe je in te schrijven hier

www.omd.nl
www.vodafoneziggo.nl
www.mediarally.nl

 

De Media Rally 2018 wordt gesponsord door

 


 

 

 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.